Εξιχνίαση δύο κλοπών στην Κρήτη

Εξιχνίαση δύο κλοπών στην Κρήτη

Ο 34χρονος και ο 58χρονος που είχαν εισέλθει παράνομα σε χώρο που διαχειρίζεται εταιρεία, μετατρέποντάς τον σε κατοικία τους

Δύο υποθέσεις κλοπών, με λεία 52.000 ευρώ, δολάρια αξίας 3.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 25.000 ευρώ που σημειώθηκαν σε σπίτια της Χερσονήσου στην Κρήτη, εξιχνίασαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου.

Για τις υποθέσεις σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ανδρών ηλικίας 34, 27 και 58 ετών και μίας 34χρονης γυναίκας, που κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι τρεις άνδρες και η γυναίκα είχαν διαπράξει δύο κλοπές σε σπίτια στην περιοχή της Χερσονήσου στις 19.11.2018 και στις 5.12.2018. Η επιχείρηση που στήθηκε χθες για τον εντοπισμό των δραστών, έγινε σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος 'Αμεσης Δράσης Ηρακλείου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ο 34χρονος και ο 58χρονος που είχαν εισέλθει παράνομα σε χώρο που διαχειρίζεται εταιρεία, μετατρέποντάς τον σε κατοικία τους. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.