Συλλαλητήριο Παοκτσήδων για τη Μακεδονία

Συλλαλητήριο Παοκτσήδων για τη Μακεδονία

23 σύνδεσμοι οπαδών του Δικεφάλου καλούν σε συγκέντρωση την Κυριακή

Με ανακοίνωσή τους, 23 σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, καλούν τους φίλους της ομάδας σε συλλαλητήριο στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι ενάντια «στην επαίσχυντη και προδοτική συμφωνία των Πρεσπών», όπως τονίζεται στην ανακοίνωση. Στη συνέχεια θα μεταβούν με πορεία στην Τούμπα για το ντέρμπι κορυφής απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά:

«Μετά την επαίσχυντη και προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, ο αγώνας για την Μακεδονία συνεχίζεται. Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ έχει πρωτοστατήσει όλα τα χρόνια στην υπεράσπιση του ιερού ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ειδικότερα το τελευταίο χρόνο, στα μαζικά συλλαλητήρια σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ. Έτσι και τώρα ως οπαδοί του μεγαλύτερου συλλόγου της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσουμε άπραγοι και να δεχτούμε σαν τετελεσμένο αυτό το αίσχος που συντελείται. Για μας ότι γράφτηκε με αίμα δεν ξεγράφεται με δύο υπογραφές και 153 προδοτικές ψήφους. Καλούμε όλο το κόσμο του ΠΑΟΚ οργανωμένους και μη, άντρες, γυναίκες, παππούδες και παιδιά στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που διοργανώνουν οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 στις 12.00 π.μ. στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Θα ακολουθήσει πορεία στο ναό για να κλειδώσουμε το πρωτάθλημα απέναντι στην πιο βρωμερή ομάδα όλης της ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΥΓ1: Εμείς μάθαμε την ιστορία από τους παππούδες μας να μην τα παρατάμε ποτέ και σ’ αυτήν την ιστορία τον τελευταίο λόγο τον έχουμε εμείς.

ΥΓ2: Ένας είναι ο ΠΑΟΚ και μια η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μία η ΕΛΛΑΔΑ και μία ιστορία.

ΥΓ3: Αλήτες προδότες πολιτικοί η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Συνυπογράφουν οι παρακάτω σύνδεσμοι:

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΝΕΑΠΟΛΗ, ΠΟΛΙΧΝΗ, ΣΥΚΙΕΣ, ΝΕΑ ΚΡΗΝΗ, ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ, ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΚΙΛΚΙΣ, ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ ΔΕΣΚΑΤΗ, ZULU ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ, ΕΔΕΣΣΑ, FRANKFURT, STUTTGART, DUSSELDORF, REUTLINGEN, HANNOVER, DORTMUND, LUDENSCHEID, TROISDORF, BERLIN, LONDON».