Ελλάδα

Ψεύτικους κωδικούς έδωσε ο 19χρονος κατηγορούμενος για το φόνο Τοπαλούδη

Άγνωστοι απειλούν την οικογένεια της 19χρονης που έπεσε θύμα βιασμού

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο 19χρονος κατηγορούμενος συμφώνησε να δώσει στις αρχές τον κωδικό του τηλεφώνου του, προκειμένου οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση να το ξεκλειδώσουν και να αναζητήσουν σε αυτό στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να ρίξουν φως στα σκοτεινά σημεία της δικογραφίας. Ωστόσο, ο εξαψήφιος κωδικός που έδωσε ο 19χρονος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ήταν ψεύτικος, κι έτσι δεν κατέστη εφικτό το ξεκλείδωμα της συσκευής.

Πλέον, οι αρχές θα υποβάλουν αίτημα στην εταιρεία σύνδεσης για να τους δοθεί ο αριθμός PUK του κινητού, ώστε να μπορέσουν να ανοίξουν τη συσκευή.

Εν τω μεταξύ, κλειδωμένοι παραμένουν και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές των δυο κατηγορουμένων για την υπόθεση, με τις αρχές να προσπαθούν να ξεκλειδώσουν τους υπολογιστές. Μάλιστα, ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας υποστήριξε προ ημερών, μιλώντας στο Star, ότι οι δύο κατηγορούμενοι «είχαν όλο το περιθώριο να συμβουλευτούν δικούς τους ανθρώπους, δικηγόρους… Μπορεί να είχαν και το κλειδί του διαμερίσματος της Ελενίτσας… Δεν ξέρω, γιατί ήταν τόσο θρασείς να κάνουν ό,τι ήταν για να εξαφανίσουν τα οποιαδήποτε στοιχεία».

Όσον αφορά στην υπόθεση βιασμού 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, ο 19χρονος κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία.

Ο πατέρας της 19χρονης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, επικοινώνησε με τον πατέρα της άτυχης φοιτήτριας.

«Φέραμε σε επικοινωνία τους δυο πατεράδες. Ο ένας έχασε το κορίτσι του, ο άλλος ζει τον εφιάλτη του βιασμού της κόρης του», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Η συνομιλία τους κράτησε αρκετά λεπτά. Ήταν συγκινησιακά φορτισμένη. Το μόνο που θέλουν είναι να τιμωρηθούν με την ανώτατη ποινή οι ένοχοι. Συμφώνησαν να βρεθούν από κοντά καθώς ζουν σε διαφορετικές πόλεις και υποσχέθηκαν ότι ο ένας θα βρίσκεται στο πλευρό του άλλου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, άγνωστοι απειλούν την οικογένεια της 19χρονης κοπέλας στη Ρόδο. Τις δυο τελευταίες νύχτες, άγνωστοι πετούν λεμονόκουπες στο σπίτι της γιαγιάς της, η οποία αν συνεχιστούν οι απειλές θα το καταγγείλει στην αστυνομία.