Η ταφή του Θέμου Αναστασιάδη στη Μάνη – «Για να πετάμε πάντα μαζί…»

Η ταφή του Θέμου Αναστασιάδη στη Μάνη – «Για να πετάμε πάντα μαζί…»

Τα συγκινητικά λόγια που τον συνόδεψαν στο κατευόδιο

Σε βαρύ πένθος είναι η οικογένεια του Θέμου Αναστασιάδη μετά τον πρόωρο χαμό του. Ο δημοσιογράφος και εκδότης, έχασε την μάχη με μια σπάνια και πολύ επιθετική μορφή καρκίνου, το οστεοσάρκωμα και έφυγε σε ηλικία 61 ετών. Η ταφή έγινε τη Δευτέρα στον Κότρωνα Λακωνίας, στον τόπο που επισκεπτόταν κάθε χρόνο, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η οικογένειά του ήταν τα πάντα για εκείνον και μαζί τους περνούσε όλα τα καλοκαίρια στη γραφική αυτή γωνιά της Μάνης.  Τα τελευταία 15 χρόνια, με το σκάφος του επισκεπτόταν τις ακτές της Ανατολικής Μάνης, αυτό ήταν το ησυχαστήριό του. Επιθυμία του ίδιου… να ταφεί σε αυτή τη γη.

Ένα από τα αγαπημένα ψαροχώρια του δημοσιογράφου ήταν ο Κότρωνας, όπου έδενε το σκάφος του στο λιμανάκι για να περάσει μερικές ανέμελες μέρες κάθε καλοκαίρι.

Σε ένα μικρό παραθαλάσσιο κοιμητήριο, δίπλα στο απέραντο γαλάζιο, ένα χιλιόμετρο έξω από τον Γερολιμένα, αναπαύεται από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Θέμος Αναστασιάδης. Η ταφή έγινε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο δίχως καμία δημοσιότητα, όπως ήταν και η επιθυμία της οικογένειας. «Για να πετάμε πάντα μαζί…» είναι τα συγκινητικά λόγια που τον συνοδεύουν στο κατευόδιο, όπως σημειώνει το Zappit.gr.