Συγκλονίζει ο πατέρας της 14χρονης που «έφυγε» μετά από επέμβαση στη Λαμία

Συγκλονίζει ο πατέρας της 14χρονης που «έφυγε» μετά από επέμβαση στη Λαμία

«Δεν μπορεί να χάνονται 13χρονα παιδιά και 14χρονα εν έτει 2019»

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για το Νοσοκομείο Λαμίας διέταξε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας Χάρης Λακαφώσης.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την διερεύνηση ευθυνών μετά τον πρόσφατο χαμό της 13χρονης μαθήτριας από τη Λαμία, αλλά και τον θάνατο ενός ακόμη παιδιού, ενός 9χρονου, που «έφυγε» επίσης από περιτονίτιδα, μετά τη νοσηλεία του στο ΓΝ Λαμίας και τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο «Παίδων» στην Αθήνα.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο πατέρας της άτυχης μαθήτριας από τη Λαμία, κατήγγειλε ότι έως την τελευταία στιγμή οι γιατροί τον διαβεβαίωναν πως όλα θα πάνε καλά.

«Δεν είναι τίποτα τυχαίο. Δεν μπορεί να χάνονται 13χρονα παιδιά και 14χρονα εν έτει 2019 και παιδιά που περνάνε από δυο νοσοκομεία. Είμαστε στο κέντρο της Ελλάδας με ένα παιδάκι που το πονάει πάρα πολύ η κοιλιά του και αποδεικνύεται ότι πεθαίνει από περιτονίτιδα λόγω ρήξης στομάχου. Το οποίο μπορούσε να το βρει φοιτητής της ιατρικής σε πέντε λεπτά, έτσι μου είπαν...» είπε μεταξύ άλλων ο τραγικός πατέρας, γράφει το lamiareport.gr