Θλίψη, οδύνη και ένα συμβάν που προκαλεί ντροπή στην κηδεία του Θέμου

Θλίψη, οδύνη και ένα συμβάν που προκαλεί ντροπή στην κηδεία του Θέμου

Όλα όσα έγιναν στο τελευταίο «αντίο» του δημοσιογράφου

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες στον Θέμο Αναστασιάδη. Πλήθος επωνύμων από το χώρο του Τύπου, της δημοσιογραφίας, της τηλεόρασης αλλά και της πολιτικής παρευρέθηκαν στην κηδεία του εκδότη.

Ήταν όλοι εκεί, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά για να αποχαιρετήσουν τον δικό τους Θέμο.

Ο εκδότης έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, και μάλιστα με μια σπάνια και πολύ επιθετική μορφή καρκίνου, το οστεοσάρκωμα, σε ηλικία 61 ετών, την περασμένη εβδομάδα σκορπώντας θλίψη.

Ελάχιστοι γνώριζαν τον Γολγοθά που ανέβαινε ο Θέμος Αναστασιάδης τα τελευταία δυο χρόνια. Στο πλευρό του η σύζυγος του η οποία δεν τον άφηνε στιγμή μόνο του.

Το νεκροταφείο γέμισε κόσμο. Έλενα και Βασίλης Καπερνάρος, Βίκυ Καγιά, Αντώνης Σαμαράς, Νίκος Ευαγγελάτος, Τατιάνα Στεφανίδου, Αντώνης Σρόϊτερ, Ιωάννα Μπούκη, Παύλος Τσίμας, Δημήτρης Κοντομηνάς, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Άδωνις Γεωργιάδης, Νατάσα Καλογρίδη, Έλλη Στάη Δούκισσα Νομικού, Βαγγέλης Περρής, Νίκος Σταγόπουλος, Αγγελική Νικολούλη, Σάσα Μπάστα, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Θανάσης Πάτρας, Λάουρα Νάργες, Βασίλης Λεβέντης, Ηλίας Ψινάκης, Νίνα Βλάχου και πολλοί ακόμη ήταν εκεί.

Κάποιοι θέλησαν να μοιραστούν τις σκέψεις τους με τις κάμερες. «Έρχομαι να τον χαιρετήσω όχι να τον αποχαιρετήσω» είπε στις κάμερες ο Γιώργος Παπαδάκης ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε τρία σημαντικά γεγονότα της ζωής του στα οποία του στάθηκε ο Θέμος Αναστασιάδης.

Το ύστατο χαίρε από τους φίλους και συνεργάτες του

Σε κλίμα θλίψης και οδύνης οι φίλοι και συνεργάτες του, του είπαν το ύστατο χαίρε. Άνθρωποι που τον γνώριζαν μιλούν για την τόσο ξεχωριστή του προσωπικότητα αλλά και το δημοσιογραφικό του έργο.
Στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ελευθερώτριας στην Κηφισιά, εκφωνήθηκαν επικήδειοι για τον δημοσιογράφο. Ο θεράπων ιατρός του Αθανάσιος Παπανικολάου, ο φίλος του, εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής Χάρης Κονιδάρης, ο δημοσιογράφος του «Θέματος» Δημήτρης Παγαδάκης και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του «Πρώτους Θέματος» Φρίξος Δρακοντίδης μίλησαν για τον δικό τους Θέμο.

Η σύζυγος του Θέμου Αναστασιάδη, Βασιλική Παναγιωτοπούλου

Το κορίτσι του Θέμου δεν τον ξέχασε

Ένα από τα κορίτσια του Θέμου Αναστασιάδη, η οποία βρισκόταν στο πλάι του στην εκπομπή ΌΛΑ και η Σάσα Μπάστα. Το μοντέλο δεν μπορούσε να μην βρίσκεται εκεί, να αποχαιρετήσει τον φίλο της και μέντορα της και ας είναι λεχώνα. Μόλις 11 μέρες μετά τη γέννα και η Σάσα βρέθηκε στο πλευρό της συζύγου του Θέμου Αναστασιάδη για να της συμπαρασταθεί.

Το συμβάν που προκαλεί ντροπή

Τη στιγμή που συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες ακολουθούσαν την νεκροφόρα με τη σορό του Θέμου Αναστασιάδη και τον οδηγούσαν, μέσα σε κλίμα οδύνης και θλίψης, στην τελευταία του κατοικία, η Ελένη Λουκά διέκοψε την πομπή.

Σε έξαλλη κατάσταση φώναζε συνθήματα και χρειάστηκε η επέμβαση όργανου της Αστυνομίας για να απομακρυνθεί από τον χώρο.