Το μήνυμα του Τσιτσιπά για τον ημιτελικό της ζωής του

Το μήνυμα του Τσιτσιπά για τον ημιτελικό της ζωής του

Το μεγαλύτερο ματς μέχρι το επόμενο δίνει στις 10:30 το πρωί απέναντι στον Ναδάλ ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Το μεγαλύτερο ματς μέχρι το επόμενο δίνει στις 10:30 το πρωί απέναντι στον Ναδάλ ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχοντας ως στόχο την πρόκριση στον τελικό του Australian Open.

Έτοιμος να γράψει για ακόμα μία φορά ιστορία είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Έλληνα τενίστα να αντιμετωπίζει τον Ραφαέλ Ναδάλ για τα ημιτελικά του Australian Open. Ο ημιτελικός θα διεξαχθεί στις 10:30 το πρωί και θα μεταδοθεί από το Eurosport με τον πρωταθλητή μας να αναφέρεται στην μετάδοση του μεγάλου αυτού αγώνα.

Η μεγάλη... Πέμπτη του ελληνικού τένις φτάνει. Ένας Έλληνας προκρίθηκε για πρώτη φορά στους «8» σε Grand Slam και τώρα στους «4» και ίσως την Πέμπτη και στον τελικό. Ο γεννημένος το 1998 Στέφανος Τσιτσιπάς θ' αντιμετωπίσει τον 32χρόνο Ραφαέλ Ναδάλ στον ημιτελικό της ζωής του.

Ο πρώτος φτάνει για πρώτη φορά εκεί. Ο Ισπανός αν και έχει κατακτήσει 17 Grand Slam στο Australian Open δεν τα πάει τόσο καλά αφού έχει μόνο 1 (2009) αλλά αυτό δεν έχει και πολύ σημασία για έναν τενίστα που είναι στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει πάρει τα πάντα στην καριέρα του. Η Αρένα θα είναι γεμάτη αφού τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και θα υπάρχει έντονο το ελληνικό στοιχείο αφού οι ομογενείς της Αυστραλίας ζουν και αναπνένουν γι' αυτό το παιχνίδι.

Ο νικητής του αγώνα θ' αντιμετωπίσει στον τελικό τον νικητή του άλλου ημιτελικού ανάμεσα στον Τζόκοβιτς και στον Πουίγ ο οποίος θα διεξαχθεί την Παρασκευή (25/1). Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (27/1).

Πηγή: gazzetta.gr