Ληστής χτύπησε με ρόπαλο ηλικιωμένη στη Λαμία

Ληστής χτύπησε με ρόπαλο ηλικιωμένη στη Λαμία

Έσπευσε για βοήθεια ο ανιψιός της άτυχης γυναίκας

Τον τρόμο έζησε μια ηλικιωμένη γυναίκα στα βόρεια προάστια της Λαμίας στα Γαλανέικα, το πρωί της Δευτέρας. Η άτυχη γυναίκα ήρθε αντιμέτωπη με έναν ληστή οποίος άρχισε να τη χτυπά με ρόπαλο στο κεφάλι με σκοπό να της αποσπάσει χρήματα. Αν και αιμόφυρτη, η γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια και έσπευσε στο σημείο ο ανιψιός της που ζει σε κοντινή απόσταση.

Ανεβαίνοντας από την εσωτερική σκάλα, αντίκρισε τη θεία του αιμόφυρτη και στη συνέχεια τον δράστη να είναι πεσμένος στο έδαφος προσποιούμενος ότι ζητούσε βοήθεια, λέγοντας ότι τον χτύπησαν και αυτόν, όπως γράφει το lamiareport.gr.

Σύμφωνα με τα στοιχεία ο δράστης, ένας νεαρός Ρομά, προσποιούνταν τον χτυπημένο για να γλυτώσει τη σύλληψη, ενώ στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι άλλος είχε μπει στο σπίτι και είχε χτυπήσει και τον ίδιο που είχε σπεύσει για βοήθεια.

Η Αστυνομία εντόπισε έπειτα από έρευνες το ρόπαλο που χρησιμοποίησε ο ληστής ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με το lamiaReport, ο σύζυγος της ηλικιωμένης έτυχε να λείπει εκτός Λαμίας και φέρεται να είχε ζητήσει από τον νεαρό να τη φροντίζει.