Χτύπησε με ρόπαλο στο κεφάλι ηλικιωμένη για να την ληστέψει

Χτύπησε με ρόπαλο στο κεφάλι ηλικιωμένη για να την ληστέψει

Ένας νεαρός Ρομά ο οποίος υποτίθεται θα πρόσεχε το θύμα, φέρεται να είναι ο δράστης της άγριας επίθεσης

Τον τρόμο έζησε σήμερα το πρωί μία ηλικιωμένη γυναίκα στα Γαλανέικα της Λαμίας, όταν δέχθηκε την βάναυση επίθεση του ανθρώπου που άφησε ο σύζυγός της για να την προσέχει, προκειμένου να την ληστέψει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, ο σύζυγος της ηλικιωμένης έτυχε να λείπει εκτός Λαμίας και φέρεται να είχε ζητήσει από έναν νεαρό Ρομά, ο οποίος μένει δίπλα από το σπίτι τους και τον οποίο το ηλικιωμένο ζευγάρι φρόντιζε μαζί με τα αδέλφια του, να κοιτάει που και που αν είναι καλά η γιαγιά. Αυτή την απουσία εκμεταλλεύτηκε, ο δράστης προκειμένου να ληστέψει την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τα οποία επικαλείται το δημοσίευμα, η ηλικιωμένη ήρθε αντιμέτωπη με τον Ρομά, ο οποίος άρχισε να τη χτυπά με ρόπαλο στο κεφάλι, για να τη ληστέψει. Αν και αιμόφυρτη, η γιαγιά άρχισε να φωνάζει βοήθεια και έσπευσε στο σημείο ο ανιψιός της, που άκουσε τις φωνές, αφού μένει από κάτω. Ανεβαίνοντας από την εσωτερική πίσω σκάλα, αρχικά αντίκρισε τη θεία του αιμόφυρτη μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια τον νεαρό Ρομά, ο οποίος ήταν πεσμένος στο έδαφος και έκανε ότι ζητούσε βοήθεια, λέγοντας ότι τον χτύπησαν και αυτόν.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ο Ρομά δεν είχε κάτι σοβαρό και μάλλον προσποιούταν τον χτυπημένο για να γλυτώσει τη σύλληψη, ενώ στους αστυνομικούς υποστήριξε, ότι άλλος είχε μπει στο σπίτι και είχε χτυπήσει και τον ίδιο, που είχε τρέξει για βοήθεια. Η Αστυνομία βρήκε κρυμμένο σε κοντινή απόσταση από τον νεαρό Ρομά, το ρόπαλο που χρησιμοποίησε ο ληστής, για να χτυπήσει την ηλικιωμένη, το οποίο μάλιστα ήταν τυλιγμένο σε ένα πανί.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγή του νεαρού Ρομά, ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας.