Εντοπίστηκε τμήμα του μονοκινητήριου αεροσκάφους που κατέπεσε

Εντοπίστηκε τμήμα του μονοκινητήριου αεροσκάφους που κατέπεσε

Εξακολουθεί να αγνοείται η τύχη του 47χρονου πιλότου

Συνεργεία έρευνας στην θαλάσσια περιοχή ανοικτά του Κρυονερίου Αιτωλοακαρνανίας βρήκαν αργά σήμερα το απόγευμα κομμάτι του μονοκινητήριου διθέσιου αεροσκάφους που κατέπεσε μεσημέρι της Τετάρτης στην θαλάσσια περιοχή του Κρυονερίου, ανάμεσα στο Μεσολόγγι και το Αντίρριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα pelop.gr, βρέθηκε το ρύγχος του αεροσκάφους, το οποίο μεταφέρθηκε στο λιμάνι του Μεσολογγίου. Ωστόσο ο 47χρονος πιλότος εξακολουθεί να αγνοείται. Στην περιοχή επιχειρούν οκτώ πλωτά σκάφη του Λιμενικού, τρία ελικόπτερα, παραπλέοντα πλοία και έξι αλιευτικά (κάποια φέρουν κάμερες βυθού), καθώς και κλιμάκιο της μονάδας υποβρυχίων αποστολών του Λιμενικού.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στο Λιμενικό η Αερολέσχη Μεσολογγίου, το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Μεσολογγίου με προορισμό την Πάτρα και επιστροφή. Από τις έως τώρα έρευνες έχει εντοπιστεί στη θαλάσσια περιοχή μία μικρών διαστάσεων κηλίδα, ένα κάθισμα και σιδερένια μέρη τα οποία όμως δεν έχουν γνωρίζουν αν είναι από το αεροπλάνο του 47χρονου.