Ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου

Συνεχής ενημέρωση της λίστας – Τι θα γίνει με τα σχολεία στην Αττική

Κλειστά για Τρίτη μέρα θα είναι αύριο, Πέμπτη 10 Ιανουαρίου, τα σχολεία στη Θεσσαλονίκη που επλήγη σήμερα από το νέο κύμα κακοκαιρίας «Υπατία».

Στο δήμο Θεσσαλονίκης, κλειστά θα παραμείνουν αύριο δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια και παιδικοί σταθμοί.

Λόγω των υφιστάμενων καιρικών συνθηκών που επικρατούν, τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων στο δήμο Καλαμαριάς θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019.

Έτσι θα δοθεί χρόνος στα συνεργεία του Δήμου να συνεχίσουν την επιχείρηση αποχιονισμού στους προαύλιους χώρους και τα πεζοδρόμια των σχολικών μονάδων.

Νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια του δήμου Δέλτα δεν θα λειτουργήσουν επίσης αύριο.

Στον δήμο Ωραιοκάστρου, λόγω της κακοκαιρίας και για λόγους ασφαλείας παιδιών και εργαζομένων, θα παραμείνουν κλειστοί αύριο όλοι οι παιδικοί σταθμοί του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.

Στον δήμο Λαγκαδά, τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά. Κλειστές θα παραμείνουν επίσης οι μονάδες των ΙΕΚ, του ΣΔΕ, τα ΚΔΑΠ και οι Παιδικοί Σταθμοί.

Στον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, λόγω της συνεχιζόμενης έντονης νέας χιονόπτωσης και του παγετού τα σχολεία σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες θα παραμείνουν κλειστά.

Στον δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης δεν θα λειτουργήσουν οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια. Για την Παρασκευή 11/01/2019 θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.

Στο δήμο Βόλβης, θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί, για λόγους ασφαλείας των μαθητών.

Στο δήμο Χαλκηδόνος τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και αύριο, Πέμπτη, λόγω της κακοκαιρίας.

Στο δήμο Θερμαϊκού τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά Πέμπτη και Παρασκευή. Κλειστά και τα ΚΔΑΠ. Ανοικτοί οι παιδικοί σταθμοί.

Στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα παραμείνουν κλειστά αύριο, Πέμπτη.

 Αττική

Για την ώρα, σύμφωνα με ανακοίνωση της περιφέρειας Αττικής, κλειστά σχολεία θα έχουμε αύριο στο δήμο Μαραθώνα. Δεν υπάρχει, μέχρι στιγμής ενημέρωση για τους παιδικούς και τους βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Στον Αυλώνα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά. Ο Παιδικός Σταθμός θα λειτουργήσει κανονικά στις 9:00.

Στις Αφίδνες όλα τα σχολεία, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί, θα παραμείνουν κλειστά.

Στον Κάλαμο και τους Αγίους Αποστόλους όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά.

Στο Καπανδρίτι και το Πολυδένδρι όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά.

Στη Μαλακάσα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, ενώ ο Παιδικός Σταθμός στο Μήλεσι θα λειτουργήσει κανονικά στις 9:00.

Στο Μαρκόπουλου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Το ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου θα λειτουργήσει κανονικά.

Στα Νέα Παλάτια και τη Σκάλα Ωρωπού το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σκάλας Ωρωπού & Νέων Παλατίων θα παραμείνει κλειστό λόγω κτιριακού τεχνικού προβλήματος.

Για την υπόλοιπη Αττική, οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για τη λειτουργία των σχολείων και από την σχετική ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Ιωάννινα

Κλειστοί θα μείνουν και αύριο Πέμπτη οι παιδικοί σταθμοί και όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους Δήμους Ιωαννιτών, Μετσόβου, Δωδώνης, Ζαγορίου, Ζίτσας, Πωγωνίου, Βορείων Τζουμέρκων και Κόνιτσας.

Κιλκίς

Κλειστά θα μείνουν τα σχολεία αύριο Πέμπτη και στο Κιλκίς. Με απόφαση του δημάρχου της πόλης, δεν θα λειτουργήσουν τα δημοτικά, τα γυμνάσια και τα λύκεια εξαιτίας της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης και των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Κοζάνη

Με απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά, όπως και οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί και οι παιδικοί σταθμοί της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης.

Στον Δήμο Εορδαίας όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά.

Στον Δήμο Σερβιών-Βελβεντού οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί και οι παιδικοί σταθμοί της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης δε θα λειτουργήσουν, όπως και όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Γρεβενά

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών. Ο Α΄ Παιδικός Σταθμός και ο Β΄ Βρεφονηπιακός Σταθμός του Δήμου Γρεβενών θα λειτουργήσουν κανονικά από αύριο Πέμπτη.

Καστοριά

Στον Δήμο Καστοριάς όλες οι σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστές αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή.

Φλώρινα

Όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Καρδίτσα

Όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των Δήμων Καρδίτσας, Σοφάδων και Αργιθέας, Πλαστήρα, Μουζακίου και Παλαμά θα παραμείνουν κλειστά.

Τρίκαλα

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων και στους τέσσερις Δήμους, Τρικκαίων, Μετεώρων, Πύλης και Φαρκαδόνας.

Φθιώτιδα

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία του Δήμου Δομοκού και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες Δομοκού, Ξυνιάδος και Θεσσαλιώτιδας.

Στο Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας, όλα τα σχολεία της Δημοτικής Κοινότητας Αμφίκλειας, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, θα παραμείνουν κλειστά με απόφαση της Δημοτικής αρχής εκτός του Λυκείου Αμφίκλειας το οποίο θα λειτουργήσει για τη προγραμματισμένη εκδήλωση στις 10:30 π.μ. στο Παπακώστειο Πολιτιστικό Κέντρο Αμφίκλειας. Η μεταφορά των μαθητών δεν θα πραγματοποιηθεί.

Στο Δήμο Μακρακώμης οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα παραμείνουν κλειστές λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και παγετού.

Εύβοια

Όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι δημόσιοι και ιδιωτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, θα παραμείνουν κλειστά.

Κλειστά θα είναι επίσης όλα τα σχολεία στο Δήμους Διρφύων-Μεσσαπίων και Κύμης-Αλιβερίου.

Στο Δήμο Ερέτριας κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Στο Δήμο Καρύστου δε θα ανοίξουν τα Δημοτικά Σχολεία Αμυγδαλιάς και Κομίτου.

Βοιωτία

Στο Δήμο Διστόμου ανοίγουν αύριο τα σχολεία, με τη σημείωση, ότι οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Διστόμου, Αράχωβας και το νηπιαγωγείο Στειρίου, θα ανοίξουν στις 10:00 το πρωί.

Στο Δήμο Τανάγρας, όλα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.

Στο Δήμο Λεβαδέων, τα δημοτικά Σχολεία Αγίας Τριάδας και Κυριακίου θα ανοίξουν μετά τις 9:30, ενώ το νηπιαγωγείο στο Κυριάκι θα παραμείνει κλειστό.

Φωκίδα

Στο Δήμο Δελφών κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία της Δημοτικής Ενότητας Γραβιάς και από τη Δημοτική Ενότητα Παρνασσού, το νηπιαγωγείο και το δημοτικό Πολυδρόσου, καθώς και το νηπιαγωγείο Επταλόφου.

Ηλεία

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία σε δύο δημοτικές ενότητες και σε μία τοπική κοινότητα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, καθώς και σε μία τοπική κοινότητα του δήμου Πύργου της Ηλείας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας, Ευθύμιου Κοτζά, κλειστά θα παραμείνουν, λόγω ολικού παγετού, όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των δημοτικών ενοτήτων Λασιώνος και Λαμπείας, καθώς και της τοπικής κοινότητας Κούμανι.

Επίσης, με απόφαση του δημάρχου Πύργου, Γαβρίλη Λιατσή, κλειστά θα παραμείνουν αύριο το νηπιαγωγείο, το δημοτικό σχολείο και το γυμνάσιο της τοπικής κοινότητας Γουμέρου, λόγω βλάβης του συστήματος θέρμανσης και των έντονων καιρικών φαινομένων.

Λάρισα

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Πέμπτη όλες οι σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Λάρισας. Η σημερινή χιονόπτωση στο νομό Λάρισας, αλλά και ο παγετός που σημειώνεται στην περιοχή, οδήγησαν τους δήμους Λάρισας, Ελασσόνας, Φαρσάλων, Αγιάς, Τεμπών και Κιλελέρ στην απόφαση να μην λειτουργήσουν όλες τις σχολικές μονάδες.

Σημειώνεται ότι οι παιδικοί σταθμοί του δήμου Λαρισαίων θα λειτουργήσουν κανονικά.

Παρακαλούμε περιμένετε ...