Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο Τρίτη

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο Τρίτη

Η λίστα των σχολείων που δεν θα λειτουργήσουν ανά την Ελλάδα συνεχώς μεγαλώνει

Διαρκώς μεγαλώνει η λίστα των σχολείων που θα είναι κλειστά, αύριο Τρίτη, 8 Ιανουαρίου εξαιτίας της κακοκαιρίας με το δριμύ ψύχος και το πυκνό χιόνι. Η λίστα αναμένεται να μεγαλώσει κι άλλο μέσα στην ημέρα καθώς η κακοκαιρία Τηλέμαχος επελαύνει στη νότια Ελλάδα.

Οι δημοτικές και περιφερειακές αρχές αναμένεται μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας να λάβουν τις αποφάσεις τους για το αν θα ανοίξουν ή όχι τα σχολεία της αρμοδιότητάς τους, οπότε οι γονείς θα πρέπει να ενημερώνονται ανά τακτά διαστήματα.

Μέχρι στιγμής, πάντως, ο δήμαρχος Φλώρινας έχει ανακοινώσει πως τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά στις 8 Ιανουαρίου 2019, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Παράλληλα, δεν λειτούργησαν σήμερα Δευτέρα, οι παιδικοί σταθμοί του δήμου Γρεβενών, καθώς και στους δήμους Θερμαϊκού, Ωραιοκάστρου και Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να είναι κελιστά και αύριο.

Κλειστά όλα τα σχολεία του νομού Καστοριάς στις 8 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με την υπ’ αρίθμ. 1153/11-04/01/2019 απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλου, τα σχολεία όλων των βαθμίδων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και των τριών Δήμων, θα παραμείνουν κλειστά στις 08 Ιανουαρίου, λόγω της παρέλασης του Καστοριανού Καρναβαλιού.