Έκαναν viral και παρουσίασαν για προχθεσινή, ιστορία του 2015

Έκαναν viral και παρουσίασαν για προχθεσινή, ιστορία του 2015

Ο νεαρός πρώην Εύζωνας ζει πλέον στο εξωτερικό με την κοπέλα του

Viral έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα η φωτογραφία ενός Εύζωνα στο μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη που φέρεται να συντροφεύεται για την μία ώρα της σκοπιάς του, από τον παππού και την γιαγιά του, στους οποίους μάλιστα λόγω προχωρημένης ηλικίας έφεραν και καθίσματα.

Τα περισσότερα ΜΜΕ, ειδικά τα ηλεκτρονικά, έσπευσαν να αναπαράγουν την φωτογραφία επαινώντας την πράξη του παππού και της γιαγιάς.

Το λάθος προέκυψε, όταν ορισμένα από αυτά, επεσήμαναν πως αυτό συνέβη το πρωί της Τετάρτης που μας πέρασε.

Μετά από σχετική έρευνα και ασφαλείς πληροφορίες του news.gr, η όλη ιστορία ξεκίνησε από την ανάρτηση των σχετικών φωτογραφιών στο twitter από έναν απλό χρήστη που έγραψε μάλιστα «Ο  παππούς και η γιαγιά τού Εύζωνος κάθισαν απέναντί του καθ' όλη την  διάρκεια της υπηρεσίας του (1 ώρα), για να τον καμαρώσουν...

Να είστε πάντα γέροι και υπερήφανοι για το παλικάρι σας, αλλά και για εσάς που μεγαλώσατε άξια παιδιά και εγγόνια».

Το news.gr εντόπισε τον εύζωνα ο οποίος μας ενημέρωσε πως η ιστορία αυτή έγινε το 2015 όταν υπηρετούσε την θητεία του στην προεδρική φρουρά και πως ο παππούς και η γιαγιά του έκατσαν εκεί για όλη την διάρκεια της σκοπιάς, δηλαδή μία ώρα και επειδή δεν μπορούσαν να στέκονται όρθιοι τους έφεραν τα καθίσματα.

Ο νεαρός πρώην Εύζωνας ζει πλέον στο εξωτερικό με την κοπέλα του, ενώ δυστυχώς ο παππούς έφυγε από την ζωή πριν δύο περίπου χρόνια.