Γέμισαν από… τζογαδόρους τα κρατητήρια της Αστυνομίας στο Ρέθυμνο

Γέμισαν από… τζογαδόρους τα κρατητήρια της Αστυνομίας στο Ρέθυμνο

Στο πνεύμα των... ημερών 12 άτομα πιάστηκαν να παίζουν... πόκερ

Δώδεκα άτομα ηλικίας από 20 έως 59 ετών συνελήφθησαν μεταμεσονύχτιες ώρες στο Ρέθυμνο για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα flashnews.gr, στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργούνται για την καταπολέμηση των παράνομων τυχερών παιγνίων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ρεθύμνης, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε επιχείρηση ιδιοκτησίας 43χρονου ημεδαπού, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε, ότι ο 37χρονος υπεύθυνος του καταστήματος είχε επιτρέψει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο τη συμμετοχή στη διενέργεια και τη διεξαγωγή παρτίδας πόκερ σε εννέα άτομα, οι οποίοι και συνελήφθησαν. Επίσης συνελήφθησαν ένας 20χρονος ημεδαπός και ένας 33χρονος αλλοδαπός οι οποίοι ενεργούσαν ως τσιλιαδόροι και οι οποίοι προσπάθησαν ανεπιτυχώς να ειδοποιήσουν για τον επικείμενο έλεγχο των αστυνομικών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός της επιχείρησης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 595 ευρώ και τρείς τράπουλες. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.