Ποιος είναι ο 50χρονος επιχειρηματίας που έπεσε θύμα απαγωγής

Ποιος είναι ο 50χρονος επιχειρηματίας που έπεσε θύμα απαγωγής

Η επιχειρηματική του δραστηριότητα και οι κινήσεις των απαγωγέων - Τι ανέφερε συγγενής του - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Θύμα απαγωγής έπεσε 50χρονος επιχειρηματίας στην Ακτή Θεμιστοκλέους, στον Πειραιά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή προϊόντων και τον εφοδιασμό πρεσβειών και πλοίων προσεγγίστηκε από τέσσερα άτομα, με μεγάλη σωματική διάπλαση, που τον έβαλαν μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen και εξαφανίστηκαν όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και συλλέγουν στοιχεία τα οποία θα βοηθήσουν στον εντοπισμό των δραστών, ενώ η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

«Ο άνθρωπος πήγαινε στη δουλειά του όπως κάθε μέρα στις 8 το πρωί, βγήκαν τρία άτομα, τον βούτηξαν χειροπόδαρα και τον πήραν σηκωτό», τόνισε συγγενής του επιχειρηματία μιλώντας στον Real Fm, για την απαγωγή του 50χρονου επιχειρηματία στον Πειραιά.

«Δεν τον απασχολούσε κάποιο θέμα, ήταν ξαφνικό» ανέφερε μεταξύ άλλων συγγενής του επιχειρηματία.

Συγγενής του που μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ανέφερε: «Πρόκειται για ένα 50χρονο άνδρα με τρία παιδιά και μια επιχείρηση που δεν έχει προβλήματα οικονομικά. Δεν είχε πάρει ποτέ μέτρα προστασίας. Η εταιρεία είναι 35 ετών δεν είναι πρόσφατη.

Δεν μου είχε δώσει να καταλάβω ότι υπάρχει κάποιος κίνδυνος ή κάτι να τον απασχολεί. Τις γιορτές τις περάσαμε μαζί δεν είπε κάτι. Στην πειραϊκή ζούσε σε ένα διαμέρισμα. Κάθε μέρα οκτώ με οκτώμιση ήταν στο γραφείο του.

Την στιγμή που πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του από το πάρκινγκ είδε τρία άτομα οι οποίοι τον έδεσαν χειροπόδαρα και τον απήγαγαν.

Δεν ισχύουν τα σενάρια που ακούστηκαν για απαγωγή ξανά στο παρελθόν».

Ο ξάδελφος του θύματος και επίσης επιχειρηματίας ανέφερε ότι ακόμη οι δράστες δεν έχουν επικοινωνήσει ούτε με την οικογένεια, ούτε και με την αστυνομία ενώ καλεί όποιον γνωρίζει το παραμικρό και μπορεί να βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης να επικοινωνήσει με την αστυνομία.