Πατέρας 21χρονης φοιτήτριας: Ζω με τις φωτογραφίες της

Πατέρας 21χρονης φοιτήτριας: Ζω με τις φωτογραφίες της

«Την περιμέναμε για τις γιορτές»

Δικαιοσύνη για τον θάνατο της κόρης τους περιμένουν να αποδοθεί οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο. Ο πατέρας της μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και αναφέρθηκε στα φετινά Χριστούγεννα που θα ταπεράσει χωρίς την κόρη του.

«Την περιμέναμε για τις γιορτές. Να βλέπεις τις φωτογραφίες όταν πήγαμε στη Ρόδο, το πρώτο φαγητό που μαγείρεψα εγώ, πώς της έδειξα να μαγειρεύει εκείνη...Τώρα εγώ αυτό που ασχολούμαι είναι να δω τις φωτογραφίες της από μικρή ηλικία, να κάνω κάποιο άλμπουμ, κάτι...»,ανέφερε ο πατέρας της 21χρονης.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «16 του μηνός θα πήγαινε στη Θεσσαλονίκη από Ρόδο Θεσσαλονίκη. Ήταν με κάποιον συμμαθητή της και θα έμεναν εκεί δυο τρεις μέρες και θα γυρνούσαν μαζί. Να σας πω ότι κοιμόμαστε με δάκρυα και ξυπνάμε με δάκρυα αλλά από την άλλη πρέπει να βρούμε δυνάμεις και να ασχοληθούμε τον μικρό, να μην τον αφήνουμε έτσι.

Ξέρω ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη στο μέγιστο δυνατό βαθμό που θα επιβάλλει η ελληνική νομοθεσία, αυτό το έχω μέσα μέσα μου. Τα υπόλοιπα, ότι δεν γυρνάει πίσω το κορίτσι μας, αυτό πρέπει να συνηθίσουμε».