Κύκλωμα που εξέδιδε φοιτήτριες στη Ρόδο επιχειρεί να σβήσει τα ίχνη του

Κύκλωμα που εξέδιδε φοιτήτριες στη Ρόδο επιχειρεί να σβήσει τα ίχνη του

Το κύκλωμα έχει κλείσει τα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε ενώ επιχειρεί να εξαφανίσει και κάθε αποτύπωμα στο διαδίκτυο

Στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης μπαίνουν πλέον δυο ρεπορτάζ της «Δημοκρατικής» της Ρόδου, που έκαναν αποκαλύψεις για κύκλωμα που έδρασε και στο νησί, εκπορνεύοντας φοιτήτριες. Το κύκλωμα επιχειρεί πλέον να σβήσει τα ίχνη του στο διαδίκτυο, ενώ έχει ακυρώσει τα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε.

Η Δημοκρατική ωστόσο διευκρινίζει ότι δεν φαίνεται να υπάρχει καμία σχέση με την τραγική ιστορία της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τ. Ωστόσο, παρότι καμία διασύνδεση της υπόθεσης του φόνου με τέτοια κυκλώματα δεν έχει προκύψει ο θόρυβος που προκλήθηκε και μόνο, έδρασε καταλυτικά για να «εξαφανιστούν» ένα γραφείο «εύρεσης εργασίας», που φέρεται να λειτουργούσε στην Κρήτη αλλά και δύο κορίτσια, που «πλασάρονταν» (η μια φημολογείται ότι ήταν πράγματι) ως φοιτήτριες.

Η «Δημοκρατική» είχε αναφερθεί συγκεκριμένα σε 19χρονη που διαφήμιζε την παροχή ερωτικών υπηρεσιών στην Ρόδο μέσω του διαδικτύου, τάζοντας στους υποψήφιους πελάτες της ερωτικές υπηρεσίες μέσα από μικρή αγγελία αλλά και από προσωπική της ιστοσελίδα.

Και δεν είναι μόνο η ύπαρξη τέτοιων αγγελιών από νεαρές γυναίκες, που είναι ή εμφανίζονται ως φοιτήτριες, που προκαλεί αίσθηση και οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το φαινόμενο της πορνείας λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στην Ελλάδα της κρίσης, αλλά και το πρόσθετο γεγονός ότι την εμφάνισή τους έκαναν στο διαδίκτυο αγγελίες για την πρόσληψη φοιτητριών για να απασχοληθούν σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών… αισθησιακού μασάζ.

Από τα μέσα του Οκτωβρίου 2017, έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο, αγγελία εταιρείας, που φέρεται να λειτουργεί στην Κρήτη, με κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας, με την οποία ζητείται προς πρόσληψη «νεαρή κοπέλα ευπαρουσίαστη για αισθησιακό-χαλαρωτικό μασάζ» για παροχή υπηρεσιών σε ξενοδοχεία ή σπίτια στη Ρόδο.

Η εταιρεία υπόσχεται άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και πολύ υψηλές αποδοχές. Η εταιρεία φέρεται μάλιστα να είναι μέλος ευρύτερου δικτύου ευρωπαϊκού ιντερνετικού κόμβου παροχής ερωτικών υπηρεσιών από escorts, που διαφημίζεται μάλιστα στην ιστοσελίδα της.