Βροχές σε Ιόνιο, Στερεά και Ήπειρο

Με συννεφιά και βροχή ξεκινάει η εβδομάδα σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική υπηρεσία. Για σήμερα προβλέπονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά, ενώ στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Η θερμοκρασία ωστόσο θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Αναλυτικά:

Στην Αττική θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου

Στην Θεσσαλονίκη, προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πιο πυκνές με τοπικές βροχές στη δυτική Μακεδονία. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα κάνουν την εμφάνισή τους στην Ήπειρο, το βόρειο Ιόνιο και τη δυτική Στερεά. Η θερμοκρασία θα ξεκινήσει από τους 11 και θα φτάσει έως και τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές κυρίως στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 ως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 ως 27 βαθμούς Κελσίου.