«Οι απαγωγείς μου είπαν ότι ο αδερφός μου προσπάθησε να αυτοκτονήσει»

«Οι απαγωγείς μου είπαν ότι ο αδερφός μου προσπάθησε να αυτοκτονήσει»

Η συγκλονιστική κατάθεση του αδελφού του Μιχάλη Λεμπιδάκη για την απαγωγή του

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης ο οποίος την πρώτη ημέρα τη δίκης είχε εξιστορίσει την απαγωγή και κράτησή του από τους απαγωγείς, δέχτηκε σήμερα τις ερωτήσεις των δικηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων. Μάλιστα, ενώ επρόκειτο να απουσιάζει σήμερα ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας τελικά έδωσε το «παρών» στη δικαστική αίθουσα προκειμένου να ολοκληρωθεί η κατάθεσή του.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο αδερφός του που ήταν και ο άνθρωπος που βρισκόταν σε καθημερινή επαφή με τους φερόμενους απαγωγείς του όπως αναφέρει το flashnews.gr.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του, ο αδερφός του ήταν συγκινημένος και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το ιστορικό της κράτησης του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι στις 17 Μαΐου η οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη δέχτηκε ένα μήνυμα που ανέφερε μόνο πως «παίξατε και χάσατε». Σε εκείνο το σημείο, ο αδερφός του Μιχάλη Λεμπιδάκη τόνισε ότι «όλες οι σκέψεις περνούν από το μυαλό του ανθρώπου όμως εγώ πίστευα ότι ο αδερφός μου συνέχισε να ζει».

Παράλληλα δίνει λεπτομέρειες και για τα ποσά που ήταν υπό διαπραγμάτευση. Στις 14 Απριλίου και συγκεκριμένα την Μεγάλη Παρασκευή, η οικογένεια Λεμπιδάκη είχε προτείνει το ποσό των εκ. ευρώ αλλά απορρίφθηκε από τους απαγωγείς ενώ λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα στις 21 Ιουλίου το ποσό εκτινάχθηκε στα 9 εκ. ευρώ.

Το στοιχείο που συγκλονίζει και γίνεται γνωστό μέσω της κατάθεσης του αδερφού του Μιχάλη Λεμπιδάκη, συνέβη στις 11 Ιουλίου του 2017 όταν όπως τονίζει δέχτηκαν μήνυμα από τους απαγωγείς του πως ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας επιχείρησε να βάλει τέλος στην ζωή του.

«Όταν μου τηλεφώνησαν στις 2 Οκτωβρίου για να μουν πουν για τον αδερφό μου ότι απελευθερώθηκε ήταν το πιο χαρμόσυνο τηλεφώνημα που δέχτηκα στην ζωή μου» κατέληξε στην κατάθεση του.