Κούγιας: Κάποιοι προσπαθούν να εμφανίσουν στοιχεία υπέρ του 21χρονου

Κούγιας: Κάποιοι προσπαθούν να εμφανίσουν στοιχεία υπέρ του 21χρονου

«Διαρρέουν διάφορα για την προσωπικότητα του δυστυχισμένου κοριτσιού»

«Κάποιοι προσπαθούν να εμφανίσουν στοιχεία υπέρ του 21χρονου», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Ούτε κάνουμε εμπρηστικές δηλώσεις, διατηρήσαμε ευπρεπή τρόπο παρουσίας, όμως δεν είμαστε σάκος του μποξ, ούτε οι υπερασπιστές, κυρίως η οικογένεια του θύματος. Διαρρέουν διάφορα για την προσωπικότητα του δυστυχισμένου κοριτσιού και αγιογραφίες για κάποιον εκ των κατηγορουμένων», είπε χαρακτηριστικά ο συνήγορος της οικογένειας της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο

Όσον αφορά την υπερασπιστική γραμμή του 21χρονου είπε ότι αυτός, σαν πολύ έμπειρος κατηγορούμενος, «διατήρησε το δικαίωμα της σιωπής. Κάτι που μόνο εκπαιδευμένοι στην κρατική εξουσία και τις διωκτικές αρχές μπορούν να το αντέξουν».

«Και οι δυο ήταν εν ψυχρώ εκτελεστές, βιαστές, βασανιστές. Και οι δυο. Τώρα ότι και να παν να κάνουν εγώ ξέρω τι κορίτσι είχαμε. [...] Την ευθύνη την φέρουν και οι δύο. Τέρμα, τελείωσε και να αποδοθεί η δικαιοσύνη όπως πρέπει» είπε στον Star ο πατέρας της φοιτήτριας.