Ο «Ρίκι» ξετρύπωσε κοκαΐνη στην Κάτω Αχαΐα

Ο «Ρίκι» ξετρύπωσε κοκαΐνη στην Κάτω Αχαΐα

Στα 10.000 ευρώ η αξία των ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, το απόγευμα της Τρίτης στην Κάτω Αχαΐα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 26χρονος και ένας 25χρόνος αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για διακίνηση ναρκωτικών.

Επισημαίνεται ότι, σημαντική συνδρομή στις έρευνες των αστυνομικών και στην ανεύρεση των ναρκωτικών, παρείχε ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, «Ρίκι».

Οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας τις πληροφορίες και τα στοιχεία που συγκέντρωσαν κατά το προανακριτικό τους έργο, εντόπισαν τον 25χρόνο, να οδηγεί μοτοσικλέτα και σε σωματική έρευνα που του πραγματοποίησαν, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες (φιξάκια), που περιείχαν (3,2) γραμμάρια κοκαΐνης και δύο κινητά τηλέφωνα, όπως γράφει το patrastimes.gr. Η αξία των ναρκωτικών, ανέρχεται στα 10.000 ευρώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 26χρόνου, συνεργού του 25χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου Ρίκι, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν, μεταξύ άλλων, 98 γρ. κοκαΐνη και 109 γρ. κάνναβη.