Νέο εύρημα στην έρευνα για τη δολοφονία της 21χρονης στη Ρόδο

Νέο εύρημα στην έρευνα για τη δολοφονία της 21χρονης στη Ρόδο

Τι δείχνουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων

Ένα νέο εύρημα έρχεται στο φως από τις έρευνες για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο. Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, που διενήργησαν επιτελείς της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, σε πειστήρια που συνέλεξαν, δείχνουν ότι υπάρχουν αποτυπώματα από την αριστερή παλάμη του 19χρονου Αλβανού κατηγορούμενου στην βάση (σιδερώστρα) στην οποία βρισκόταν το σίδερο, για το οποίο οι δύο κατηγορούμενοι διαφωνούν, για το ποιος το ανέλαβε και το ποιος το χρησιμοποίησε για να πλήξει στο πρόσωπο με σφοδρότητα το θύμα, όπως μεταδίδει η Δημοκρατική της Ρόδου.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, αναμένεται να ξεκαθαρίσει με την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων και με την λήψη συμπληρωματικών απολογιών από τους κατηγορούμενους, αν ο 19χρονος έθεσε το αριστερό του χέρι στη σιδερώστρα και πηρε με το δεξί το σίδερο.

Το σίδερο, που βρέθηκε στο μεταξύ σε σημείο που υπέδειξε ο 19χρονος στους λιμενικούς στο θαλάσσιο δύσβατο σημείο του κόλπου «Φώκιας» απέναντι από το φυλάκιο Γκίνας, όπου πέταξαν την 21χρονη, πρώτον είναι σπασμένο, ενώ πιθανολογείται σφόδρα ότι λόγω της πολυήμερης παραμονής του στο νερό δεν φέρει ίχνη DNA και αποτυπωμάτων τα οποία είναι αξιολογήσιμα.

Για την ώρα οι Αρχές δεν καταλήγουν σε συμπεράσματα και όπως διευκρινίζει η Δημοκρατική, ο ό,τι βρέθηκε γενετικό υλικό του 19χρονου δεν σημαίνει αυτόματα πως εκείνος είναι ο δράστης της επίθεσης.