Κούγιας: Μικρή σημασία έχει ποιος κρατούσε το σίδερο

Κούγιας: Μικρή σημασία έχει ποιος κρατούσε το σίδερο

«Η ανθρωποκτονία έγινε τη στιγμή που πέταξαν το θύμα στη θάλασσα»

Σχεδόν καμία σημασία δεν έχει ποιος κρατούσε το σίδερο, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας αναφερόμενος στους δυο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.

«Μικρή σημασία έχει ποιος κρατούσε το σίδερο, αφού ο θάνατος δεν επήλθε από το χτύπημα, αλλά από πνιγμό», ξεκαθάρισε μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα.

Ο συνήγορος της οικογένειας της άτυχης φοιτήτριας, διευκρίνισε πως «ο θάνατος επήλθε οκτώ ώρες μετά το χτύπημα» και «η ανθρωποκτονία έγινε τη στιγμή που πέταξαν το θύμα στη θάλασσα». «Το παραπεμπτικό βούλευμα τους παραπέμπει και τους δύο για ανθρωποκτονία», τόνισε.

Σχετικά με την εκδίκαση της υπόθεσης, εκτίμησε ότι τόσο λόγω των διαστάσεων που έχει πάρει η υπόθεση, αλλά και «υπό το φόβο εκφοβισμού των ενόρκων», ενδέχεται η δίκη να μη γίνει στην Κω, όπου έχει προγραμματιστεί να γίνει, αλλά στον Πειραιά.

Χθες ο συνήγορος του 21χρονου Έλληνα κατηγορούμενου Άκης Δημητριάδης είπε ότι στο σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε η φοιτήτρια βρέθηκαν μόνο τα δακτυλικά αποτυπώματα του 19χρονου Αλβανού.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο κ. Δημητριάδης τόνισε ότι ο πελάτης του «ουδέποτε αρνήθηκε την παρουσία του στο σπίτι, έχει δώσει εξηγήσεις και πώς βρέθηκαν και σε ποιο σημείο η κατάσταση βρέθηκε εκτός ελέγχου».

Υποστήριξε ακόμα πως ο 19χρονος ήταν αυτός που σε κατάσταση μανίας άρχισε να χτυπά με δύναμη στο κεφάλι την άτυχη κοπέλα, και στη συνέχεια απείλησε τον πελάτη του ότι θα έχει το ίδιο τέλος όταν αυτός αντέδρασε.

Όσον αφορά στον θάνατο της φοιτήτριας, επικαλέστηκε την ιατροδικαστική έκθεση, σύμφωνα με την οποία η κοπέλα είχε χτυπηθεί σε τέτοιο βαθμό που ακόμα κι αν μεταφερόταν άμεσα σε νοσοκομείο, δεν θα επιζούσε. Ανέφερε ακόμα ότι την ώρα που τη μετέφεραν οι κατηγορούμενοι με το αυτοκίνητό τους ήταν αναίσθητη και «μετά βίας στη ζωή».

Παρακαλούμε περιμένετε ...