Κούγιας: Η Ελένη παρέμεινε στη θάλασσα αρκετή ώρα πριν πνιγεί

Κούγιας: Η Ελένη παρέμεινε στη θάλασσα αρκετή ώρα πριν πνιγεί

«Στη συγκεκριμένη υπόθεση συντελούνται δύο εγκλήματα, αυτό του βιασμού και αυτό της ανθρωποκτονίας»

Δίχως τέλος είναι οι αποκαλύψεις για τις συνθήκες θανάτου της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο. Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, αποκάλυψε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ότι η άτυχη Ελένη παρέμεινε στη θάλασσα για αρκετή ώρα πριν τελικά πνιγεί.

Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι ο χρόνος που μεσολάβησε από τη στιγμή που η 21χρονη φοιτήτρια δέχτηκε τα θανατηφόρα χτυπήματα από τον 19χρονο αλλοδαπό και τον 21χρονο ημεδαπό μέχρι τον πνιγμό της είναι 8 ώρες.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της οικογένειας, εφόσον ο θάνατος προήλθε από πνιγμό και όχι από τα χτυπήματα, οι κατηγορίες για φόνο βαρύνουν εκείνον ή εκείνους που την πέταξαν στη θάλασσα.

Κατά τον γνωστό ποινικολόγο, στη συγκεκριμένη υπόθεση συντελούνται δύο εγκλήματα, αυτό του βιασμού και αυτό της ανθρωποκτονίας.

Επιπλέον αποκάλυψε ότι υπήρξε απόπειρα στραγγαλισμού της Ελένης Τοπαλούδη, κατά την οποία η φοιτήτρια αντιστάθηκε και εν συνεχεία ο ένας την ακινητοποίησε κρατώντας της τα χέρια και ο άλλος της έδωσε τα φονικά χτυπήματα με το σίδερο.