Πατέρας φοιτήτριας για ξυλοδαρμό 19χρονου: Μπήκα στη θέση του πατέρα του

Πατέρας φοιτήτριας για ξυλοδαρμό 19χρονου: Μπήκα στη θέση του πατέρα του

«Καθένας που είναι παραβάτης ή εγκληματίας να πηγαίνει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης»

Καταδίκασε την επίθεση που δέχτηκε χθες στις φυλακές Αυλώνα ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 21χρονης κόρης του στη Ρόδο, ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας.

«Κοιτώντας απέναντι μου το καντηλάκι που καίει για την ψυχούλα της κόρης μου και με όλη τη μεγαλοσύνη και την μεγαλοψυχία που διαθέτω είπα "αν βρισκόμουν στη θέση του πατέρα αυτού του παιδιού πώς θα αντιδρούσα και τι θα σκεφτόμουν". Καταδίκασα αυτά που δεν έπρεπε να γίνουν όχι μόνο για τον συγκεκριμένο για κανέναν. Όταν άκουσα για τον ξυλοδαρμό του 19χρονου μπήκα στην θέση του πατέρα του», τόνισε ο τραγικός πατέρας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1 και τον Γιώργο Παπαδάκη.

«Καθένας που είναι παραβάτης ή εγκληματίας να πηγαίνει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης και να καταδικάζεται ανάλογα με το τι θα κρίνει η ελληνική δικαιοσύνη», είπε.

«Άκουσα ότι έχουν ζητήσει συγγνώμη, οι γονείς, μέσω κάποιων μέσων ενημέρωσης. Το συγγνώμη πρέπει να το ζητήσουν από τα ίδια τους τα παιδιά πρώτα από όλα. Γιατί εκείνα έπρεπε να πάρουν την βοήθεια που έπρεπε στην παιδική τους ηλικία. Όταν βλέπεις ότι το παιδί σου παρουσιάζει κάποια παρεκλίννουσα συμπεριφορά ή κάποια επιθετική συμπεριφορά είσαι υποχρεωμένος να πας σε κάποιους αρμόδιους επιστημονικούς φορείς να το υποστηρίξεις κατάλληλα. Εάν το προλάβουμε οι γονείς θα κάνουμε καλό κυρίως στο ίδιο το παιδί αλλά και στην κοινωνία. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα ήταν εκεί ψηλά στον ουρανό που βρίσκεται τώρα η κορούλα μου» καταλήγει ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.