Κούγιας: Είχαν δέσει τα πόδια της φοιτήτριας πριν την πετάξουν στο γκρεμό

Κούγιας: Είχαν δέσει τα πόδια της φοιτήτριας πριν την πετάξουν στο γκρεμό

«Για να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί», αναφέρει ο γνωστός ποινικολόγος

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας, ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε άγρια στη Ρόδο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε, οι δράστες πριν πετάξουν το θύμα τους στη θάλασσα από βραχώδη περιοχή του νησιού, της είχαν δέσει τα πόδια με σχοινί «για να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί. Έτσι βρέθηκε με δεμένα τα πόδια από αυτούς που ανακάλυψαν το πτώμα της». Αυτή η δήλωση γίνεται καθώς όπως έχει γίνει γνωστό από τα ευρήματα του ιατροδικαστή, η 21χρονη ήταν πιθανότατα εν ζωή πριν οι δράστες την ρίξουν στη θάλασσα «αλλά και επειδή είναι βέβαιο ότι, μόλις το σώμα της θα ερχόταν σε επαφή με το κρύο νερό, έστω και αν είχε χάσει προσωρινά τις αισθήσεις της, θα συνερχόταν».

Παράλληλα, ο ποινικολόγος ξεκαθαρίζει σε αυστηρό τόνο ότι «όποιος προσπάθησε ή προσπαθεί να προσβάλει τη μνήμη της δυστυχούς αυτής κοπέλας, καλυπτόμενος στον δυστυχώς ανεξέλεγκτο χώρο του διαδικτύου, όσο ψηλά και αν είναι, θα βρεθεί, θα μηνυθεί και θα εναχθεί από το γραφείο μας για λογαριασμό της οικογενείας, η οποία θα απαιτήσει και εύλογη αποζημίωση».