Θείος 21χρονης: Την βασάνισαν, τη βίασαν και ζωντανή την πέταξαν στη θάλασσα

Θείος 21χρονης: Την βασάνισαν, τη βίασαν και ζωντανή την πέταξαν στη θάλασσα

Για πρωτοφανές περιστατικό κάνει λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας και θείος της φοιτήτριας

Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η 21χρονη φοιτήτρια στη Ρόδο μίλησε στον ANT1, ο Ευάγγελος Γκιουγκής, δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη.

«Αντιστάθηκε και δεν υπέκυψε στην βαρβαρότητα του κτηνώδους ανδρισμού των δολοφόνων της και γι' αυτό βρέθηκε στο χώμα. Αφού την βασάνισαν, τη βίασαν και ζωντανή την πέταξαν στη θάλασσα όπου βρήκε τραγικό θάνατο. Αυτό αποτελεί ηρωισμό γιατί δεν υπέκυψε στις ορέξεις τους», δήλωσε για την ανιψιά του η οποία σπούδαζε στη Ρόδο.

«Είναι πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα. Είμαι 47 χρόνια δικηγόρος και προσπαθώ να θυμηθώ παρόμοιο περιστατικό, κάποιας φοιτήτριας που να έχει υποστεί τέτοιο βασανισμό από δύο άναδρα υποκείμενα. Αφού την πέταξαν στη θάλασσα για να εξαφανίσουν τα ίχνη της αποτρόπαιας πράξης τους, προσπάθησαν για πέντε μέρες να μην ομολογούν την πράξη τους και να μην πουν ότι υπάρχει μεταμέλεια για τις άναδρες ενέργειές τους», πρόσθεσε ο κ. Ευάγγελος Γκιουγκής.

«Έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και θα τιμωρηθούν όπως τους αξίζει», κατέληξε ο θείος της 21χρονης φοιτήτριας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...