Κλειστό το μετρό στο Σύνταγμα από τις 12 το μεσημέρι

Κλειστό το μετρό στο Σύνταγμα από τις 12 το μεσημέρι

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τις εκδηλώσεις μνήμης για τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου

Κλειστός θα παραμείνει, από τις 12 το μεσημέρι, σήμερα, Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου, ο σταθμός του μετρό ΣΥΝΤΑΓΜΑ με εντολή της ΕΛΑΣ λόγω των συγκεντρώσεων μνήμης για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Οι συρμοί του μετρό θα διέρχονται κανονικά χωρίς να πραγματοποιούνται στάσεις.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας: 5.000 αστυνομικοί, drones και «μυστικοί» σε όλη την Αθήνα

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια στη διάρκεια της πορείας.

Στους δρόμους θα βρίσκονται 5.000 αστυνομικοί. Στις 12 το μεσημέρι, μαθητές και φοιτητές θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση και πορεία στα Προπύλαια, ενώ πορείες έχουν προγραμματιστεί για το απόγευμα. Επίσης έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στο σημείο όπου ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος έπεσε νεκρός.

Παράλληλα, πολλοί «μυστικοί» αστυνομικοί θα βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του Εξαρχείων και του Πολυτεχνείου, που θα παρατηρούν κινήσεις διαφόρων ατόμων και ειδικότερα έξω από κτίρια που τελούν από κατάληψη. Η αστυνομία εκτιμά ότι οι συγκεκριμένοι χώροι είναι πιθανό να αποτελέσουν ορμητήριο για διάφορες επιθέσεις.

Συνεχείς θα είναι και οι πτήσεις πάνω από την ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας θα πραγματοποιούν το ελικόπτερο της Αστυνομίας, καθώς και τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τα γνωστά «drones».

Παρακαλούμε περιμένετε ...