Αναπαράσταση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας ζητά ο Κούγιας

Αναπαράσταση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας ζητά ο Κούγιας

Έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της οικογένειας της άτυχης κοπέλας και μεταβαίνει στη Ρόδο

Την αναπαράσταση των στιγμών και των συνθηκών της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο πρόκειται να ζητήσει, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Κούγιας που έχει αναλάβει πλέον την εκπροσώπηση της οικογένειας της άτυχης κοπέλας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Κούγια, ο δικηγόρος, μαζί με συνάδελφο του, δικηγόρο Αθηνών Ευάγγελο Γκιουγκή έχουν αναλάβει την υπόθεση και μεταβαίνουν αύριο στη Ρόδο.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι γονείς της 21χρονης φοιτήτριας έδωσαν εντολή στον κ. Κούγια να εμφανιστεί ενώπιον της Τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου, προκειμένου αφενός να καταθέσει τυπική δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής υπέρ των γονέων και συγγενών της. Επιπλέον θα ζητήσει από την Τακτική Ανακρίτρια Ρόδου να οριστεί ημέρα και ώρα αναπαράστασης των διερευνώμενων πράξεων, ανακριτική πράξη «που η λιμενική αρχή παρέλειψε να διενεργήσει», και δεύτερον κατ’ αντιπαράσταση εξέταση των κατηγορουμένων, οι οποίοι θα απολογηθούν την Παρασκευή και οι οποίοι «σύμφωνα με τις δηλώσεις των συνηγόρων υπερασπίσεώς τους άλλοτε ομολογούν τις πράξεις τους, άλλοτε τις αρνούνται και γενικώς έχουν μέχρι τώρα αντιφατικές τοποθετήσεις για το τι ακριβώς συνέβη και εξαιτίας τίνος συνέβη, όσον αφορά τις συνθήκες του βιασμού και του τρόπου, με τον οποίο αφαίρεσαν τη ζωή του αείμνηστου θύματος».

Ο 21χρονος και ο 19χρονος κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση αλλά και βιασμό. Έχουν πάρει προθεσμία απολογίας για την Παρασκευή.

Παρακαλούμε περιμένετε ...