Κηδεύεται η 21χρονη φοιτήτρια ενώ οι έρευνες για τις συνθήκες της δολοφονίας συνεχίζονται

Κηδεύεται η 21χρονη φοιτήτρια ενώ οι έρευνες για τις συνθήκες της δολοφονίας συνεχίζονται

Την Παρασκευή θα απολογηθούν οι δυο νεαροί που κατηγορούνται για βιασμό και ανθρωποκτονία

Η κηδεία της 21χρονης φοιτήτριας που ξεψύχησε στη Ρόδο όπου σπούδασε δεν είναι η τελευταία πράξη στην σοκαριστική υπόθεση που αποκαλύφθηκε όταν το Λιμενικό ανακάλυψε το άψυχο σώμα της στη θάλασσα της Λίνδου, την περασμένη εβδομάδα.

Η 21χρονη κηδεύεται στην πατρίδα της, το Διδυμότειχο, σε κλίμα οδύνης.

Οι δυο νεαροί, ένας 21χρονος Ροδίτης και ένας 19χρονος Αλβανός, που έχουν συλληφθεί για τη δολοφονία είναι αντιμέτωποι με βαρύτατες κατηγορίες: ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για βιασμό.

Οι δυο, στις καταθέσεις τους, ρίχνουν το μπαλάκι ο ένας στον άλλον για το ποιος διέπραξε τη δολοφονία της φοιτήτριας.

Εκτός από τις ανακρίσεις, το Λιμεναρχείο Ρόδου συνεχίζει τις έρευνες, με σκοπό να αποκαλυφθεί πώς έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα και για ποιους λόγους.

Οι δυο νεαροί που κατηγορούνται οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα Ρόδου και ζήτησαν προθεσμία να να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 21χρονου, Άκης Δημητριάδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1  δήλωσε ότι ο πελάτης του δεν γνώριζε καθόλου το θύμα και πως εκείνος που είχε ανταλλαγή μηνυμάτων με το θύμα, ήταν ο 19χρονος Αλβανός.

Αν την είχαν πάει στο νοσοκομείο θα ζούσε

Το πλέον σοκαριστικό στοιχείο στην υπόθεση είναι η κατάθεση του ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό της κοπέλας και είπε πως αν οι δυο νεαροί την είχαν πάει εγκαίρως στο νοσοκομείο, εκείνη σήμερα θα ζούσε.

Ο ιατροδικαστής μίλησε στο Star και αποκάλυψε πως η άτυχη κοπέλα «μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της».

Σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχουν και άλλα σημάδια στη σορό της που δείχνουν ότι υπέφερε στα χέρια των δολοφόνων της.