Ελεύθεροι οι οκτώ κατηγορούμενοι για bullying στον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Ελεύθεροι οι οκτώ κατηγορούμενοι για bullying στον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Απολογήθηκαν για τις κατηγορίες της πρόκλησης σωματικών βλαβών και της άσκησης παράνομης βίας

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους σήμερα οι οκτώ συνολικά κατηγορούμενοι σπουδαστές της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων για πρόκληση σωματικών βλαβών και την άσκηση παράνομης βίας εναντίον του Βαγγέλη Γιακουμάκη, όσο ο νεαρός σπουδαστής από το Ρέθυμνο βρισκόταν στη ζωή, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα epiruspost.gr.

Η δίωξη σε βάρος τους είχε ασκηθεί αυτεπάγγελτα, μετά τα στοιχεία που είχαν προκύψει, για τις δύσκολες συνθήκες που είχε βιώσει ο νεαρός και αφορούσε σε πράξεις πλημμεληματικού χαρακτήρα. Η κύρια ανάκριση περατώθηκε, χωρίς να συνδέεται με την δικογραφία της ανθρωποκτονίας. Ο διαχωρισμός των πλημμελημάτων από τα κακουργήματα έγινε κατόπιν αιτήματος, που είχε καταθέσει από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του άτυχου 20χρονου. Η δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας, το οποίο δεν έχει προσωποποιηθεί, βαίνει προς την ολοκλήρωσή της.

Το θρίλερ με θύμα τον 20χρονο από το Σέλι Ρεθύμνου άρχισε στις 6 Φεβρουαρίου 2015, όταν ο Βαγγέλης Γιακουμάκης έφυγε από το δωμάτιό του στην εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής. Από τότε τα ίχνη του χάθηκαν και για 35 ημέρες περίπου ολόκληρη η χώρα παρακολουθούσε την πορεία των ερευνών για τον εντοπισμό του, αλλά και τις μαρτυρίες για το άγριο bullying που είχε βιώσει από τους συμπατριώτες του.

Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε, όταν εντοπίστηκε η σορός του σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων από την Γαλακτοκομική Σχολή.

Παρακαλούμε περιμένετε ...