Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του συλληφθέντα για το φόνο της φοιτήτριας στη Ρόδο

Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του συλληφθέντα για το φόνο της φοιτήτριας στη Ρόδο

«Αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως ο εντολέας μου βρίσκονταν στο σπίτι μαζί με την κοπέλα, αλλά δεν θα σας πω τίποτε άλλο»

«Μου έχει περιγράψει τι συνέβη εκείνες τις ώρες, αλλά θα πρέπει να σεβαστούμε τη μνήμη της κοπέλας» είπε ο δικηγόρος του Έλληνα νεαρού που συνελήφθη κατηγορούμενος για το φόνο της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.

Στις πρώτες του δημόσιες δηλώσεις ο δικηγόρος του Έλληνα συλληφθέντα τόνισε πως ο εντολέας του αρνείται την κατηγορία.

«Ο πελάτης μου αρνείται την κατηγορία πως δολοφόνησε την κοπέλα, ζητήσαμε 48ωρη προθεσμία για να λάβουμε γνώση του αποδεικτικού υλικού, ενώ θα πρέπει να τονίσω πως η δικογραφία της υπόθεσης ακόμη δεν έχει κλείσει.

Αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως ο εντολέας μου βρίσκονταν στο σπίτι μαζί με την κοπέλα, αλλά δεν θα σας πω τίποτε άλλο. Αυτό που γνωρίζω είναι πως δεν θα πάνε για αναπαράσταση της υπόθεσης στο σημείο», ανέφερε στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος, Άκης Δημητριάδης για την υπόθεση της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

«Ο εντολέας μου αρνείται την κατηγορία. Μου έχει περιγράψει τι συνέβη εκείνες τις ώρες, αλλά θα πρέπει να σεβαστούμε τη μνήμη της κοπέλας. Ο πελάτης μου ήταν στον ίδιο χώρο, στις εξελίξεις δεν είχε συμμετοχή. Το θέμα είναι πως στο μετέπειτα στάδιο δεν ήταν παρών. Ακόμη δεν έχουμε επικοινωνία με τον εντολέα μου για να γνωρίζω όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης. Οι καταθέσεις των μαρτύρων είναι αρκετές. Δεν γνωρίζω αν γύρισαν τα δύο παιδιά μαζί από τη Λίνδο», τόνισε ο δικηγόρος του Έλληνα συλληφθέντα.