Μυστήριο με το πτώμα γυναίκας με τατουάζ ένα τριαντάφυλλο

Μυστήριο με το πτώμα γυναίκας με τατουάζ ένα τριαντάφυλλο

Το πτώμα της βρέθηκε γυμνό

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των λιμενικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές και τις προξενικές αρχές χωρών στο νησί για την ταυτοποίηση του πτώματος νεαρής γυναίκας, που βρέθηκε προχθές το πρωί στην θαλάσσια περιοχή Φωκίας στους Πεύκους κοντά στο φυλάκιο Γκίνας, σε δύσβατο σημείο, που επισκέπτονται κυρίως ψαράδες.

Μέχρι και χθες δεν υπήρξε οιαδήποτε ενημέρωση των αρχών για την εξαφάνιση κάποιας γυναίκας γεγονός που ξενίζει αν αναλογιστεί κανείς ότι από την ιατροδικαστική εξέταση νεκροψία – νεκροτομή, προέκυψε ότι ο θάνατός της προκλήθηκε από πνιγμό τις τελευταίες 48 ώρες πριν την ανεύρεση του άψυχου σώματός της όπως αναφέρει το dimokratiki.gr.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αν και το πτώμα της βρέθηκε γυμνό, φορώντας λυμένο έναν μώβ στηθόδεσμο, δεν προέκυψαν ίχνη βιασμού, ενώ τραύματα που φέρει κυρίως στο πρόσωπο αυτά αποδίδονται επί του παρόντος σε πτώση στα βράχια καθώς το σώμα της παρασυρόταν από τα κύματα.

Πιο συγκεκριμένα την 28η Νοεμβρίου 2018 και περί ώραν 08.45 το Λιμενικό ενημερώθηκε τηλεφωνικά από το λιμενικό κλιμάκιο Λίνδου για την ύπαρξη της σορού στην ως άνω περιοχή.

Διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για μια γυναίκα ηλικίας 25 – 35 ετών, ύψους 1.75 μέτρων, με κανονική σωματική διάπλαση, μαύρα μαλλιά που φέρει ένα τατουάζ τριαντάφυλλο χρώματος μαύρου και κόκκινου, μεγέθους 20 εκατοστών στην γάμπα του δεξιού της ποδιού.

Εφερε εκδορές και εκχυμώσεις στο πρόσωπο και σε διάφορα σημεία του σώματος της.

Σημειώνεται ότι μέχρι και χθες το απόγευμα από τις έρευνες που έγιναν στην ξηρά δεν είχαν βρεθεί ρούχα ή άλλα αντικείμενα ενώ από τις έρευνες πέριξ της περιοχής που βρέθηκε το πτώμα, όπου υπάρχουν κυρίως εξοχικές κατοικίες, κανείς δεν είδε ή άκουσε κάτι, που θα μπορούσε να διαφωτίσει τις έρευνες.

(Φωτογραφία αρχείου)