Έθαψαν ζωντανά οκτώ κουτάβια στον Αμπελώνα Λάρισας

Έθαψαν ζωντανά οκτώ κουτάβια στον Αμπελώνα Λάρισας

Μέλος φιλοζωϊκού συλλόγου ανέσυρε ζωντανά τα τρία απ' αυτά

Ένα ακόμη απάνθρωπο περιστατικό με θύματα κουτάβια, που έλαβε χώρα στον Αμπελώνα Λάρισας, καταγγέλλει μέσω ανάρτησης του στο Facebook, ο Σύλλογος Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας «Ελεύθερος».

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο δράστης ή οι δράστες, έθαψαν ζωντανά μέσα σε κουφάλα δένδρου στην κεντρική πλατεία της πόλης οκτώ κουταβάκια, που είχε γεννήσει αδέσποτη σκυλίτσα. Μέλη του Συλλόγου πήγαν στο σημείο μετά από καταγγελία και κατάφεραν να ξεθάψουν ζωντανά τρία από τα κουτάβια. Ωστόσο, για τα υπόλοιπα πέντε ήταν ήδη αργά.

Χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Σύλλογος αναφέρει:

«Κανένας δεν ξέρει τίποτα και όλοι είναι τυφλοί! Μόνο μια γυναίκα μας κάλεσε, γιατί άκουγε κάτι μέσα από το δέντρο… Τελικά απεγκλωβίσαμε 3 ζωντανά και 5 νεκρά κουταβάκια. Μεγάλη συγκίνηση μας προκάλεσε η αδέσποτη μανούλα, που έγλυφε τα χέρια από την γραμματέα του Συλλόγου μας, Καίτη Κοκκίνου, για να την ευχαριστήσει που έσωσε τα 3 παιδιά της. Για τους χωριάτες τι να πω ντροπή τους!

Έγινε δικογραφία στο Α.Τ. Τυρνάβου από το Σωματείο μας. Αν κάποιος είδε κάτι, μπορεί να επικοινωνήσει με το Α.Τ. Τυρνάβου στο τηλ. 2492023333 ή με την σελίδα του Συλλόγου και το τηλ. Έκτακτης ανάγκης. Τα κουτάβια φιλοξενούνται σε σπίτι του Αμπελώνα. Η μανούλα είναι ελεύθερη και σύντομα θα μπει σε πρόγραμμα στειρώσεων. Ευχαριστούμε το Α.Τ. Τυρνάβου, την εθελόντρια του Αμπελώνα και όλους εσάς για την συμπαράστασή σας στο έργο μας… Σας ευχαριστούμε».

Παρακαλούμε περιμένετε ...