Ποια μέσα μεταφοράς σηκώνουν χειρόφρενο στην απεργία της 28ης Νοεμβρίου

Ποια μέσα μεταφοράς σηκώνουν χειρόφρενο στην απεργία της 28ης Νοεμβρίου

Δεμένα στα λιμάνια και τα πλοία

Ταλαιπωρία περιμένει αύριο το επιβατικό κοινό λόγω της 24ωρης απεργιακή κινητοποίησης που έχει εξαγγείλει για αύριο Τετάρτη 28 Νοεμβρίου η ΓΣΕΕ. Δείτε πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς:

Χωρίς μετρό, τραμ και ΗΣΑΠ

Το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ καθώς και το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών εξήγγειλαν με τη σειρά τους 24ωρη απεργία για τις 28 Νοεμβρίου, συμμετέχοντας στην πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ, και καλούν τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο. Έτσι, ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν οι συρμοί του μετρό και του ΗΣΑΠ.

Ακινητοποιημένο θα μείνει και το τραμ

Ακινητοποιημένα θα είναι και τα τρόλεϊ, καθώς το ΔΣ της Ενωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη της 24ωρης απεργίας και καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν δυναμικά στο συλλαλητήριο.

Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία

Τα λεωφορεία θα προχωρήσουν με τη σειρά τους σε στάσεις εργασίας. Τα λεωφορεία θα σταματήσουν τα δρομολόγια από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των λεωφορείων αναμένεται να επέλθει έως τις 10:00 π.μ. ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

Τα πλοία στα λιμάνια θα παραμείνουν δεμένα την Τετάρτη καθώς οι ναυτεργάτες θα συμμετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ. Μάλιστα η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) αποφάσισε να κατέβει στην απεργία με δικά της αιτήματα.

Η κινητοποίηση της ΠΝΟ περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες πλοίων και θα ξεκινήσει από 00:01 τα ξημερώματα της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου έως τις 24:00 της ίδιας ημέρας.