Πώς θα είναι ο καιρός σήμερα και το Σαββατοκύριακο

Πώς θα είναι ο καιρός σήμερα και το Σαββατοκύριακο

Δείτε την πρόγνωση της ΕΜΥ

Βροχές σήμερα Παρασκευή αλλά και το Σαββατοκύριακο στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας προβλέπει η ΕΜΥ. Κρύες οι θερμοκρασίες, κοντά στους 15° Κελσίου.

Σποραδικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, την Κρήτη και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες, σήμερα Παρασκευή. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Στην Αττική λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Συννεφιασμένος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, με ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Βροχερός ο καιρός και αύριο Σάββατο. Στα δυτικά αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στη βόρεια Κρήτη. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα με την Παρασκευή.