«Έστησαν ένα βιασμό για να βγει το θέμα στα κανάλια»

«Έστησαν ένα βιασμό για να βγει το θέμα στα κανάλια»

Τι λέει ο πατέρας του 29χρονου που συνελήφθη για την ιστορία με τον ταξιτζή στην Αθήνα

«Δεν αισθανόμαστε καλά φυσικά σαν οικογένεια. Αυτό που έγινε ήταν σαν κεραυνός εν αιθρία. Οι καταθέσεις του κατήγορου έχουν πολλά κενά» είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ ο πατέρας του 29χρονου που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού σε βάρος ενός οδηγού ταξί στην Αθήνα.

«Πώς αντιμετωπίζουμε όλα αυτά που λέγονται, αμυντικά φερόμενοι; Το αντιμετωπίζουμε σαν καλαμπουράκι. Επειδή έχει πέσει η δουλειά, στήσαμε ένα βιασμό για να "βγει" στα κανάλια και να έρθει κόσμος στο μαγαζί, έτσι το αντιμετωπίζουμε» είπε στη συνέχεια ο πατέρας του 29χρονου που συνελήφθη στις 13 Νοεμβρίου καθώς φέρεται να προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος οδηγού ταξί.

Μάλιστα ο πατέρας, δεν παρέλειψε να αναφέρει πως ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες, η ποιότητα και η ευαισθησία του γιου του είναι εμφανείς καθώς αν και ευρισκόμενος στα κρατητήρια μερίμνησε να ζητήσει ρούχα για να βοηθήσει τους συγκρατούμενούς του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ημέρες αργότερα, η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ενός 29χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 13 Νοεμβρίου 2018 στους Αμπελόκηπους για υπόθεση βιασμού. Ο 29χρονος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος Έλληνα.