Μάνα και γιος κατήγγειλαν τον πάτερα για βιασμό της 10χρονης κόρης

Μάνα και γιος κατήγγειλαν τον πάτερα για βιασμό της 10χρονης κόρης

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Σε βάρος της 10χρονης κόρης του φαίνεται πως ασελγούσε ένας άνδρας ηλικίας 35-40 χρόνων σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν έρθει στη δημοσιότητα στο Βόλο.

Συγκεκριμένα ο άνδρας έβρισκε ευκαιρία, όταν η σύζυγός του έλειπε στη δουλειά και φέρεται να ασελγούσε σε βάρος της ηλικίας περίπου 10 χρόνων κόρης του. Η δράση του «πατέρα», γινόταν μέσα στο σπίτι της οικογένειας στον Βόλο και αποκαλύφθηκε όταν τον αντιλήφθηκε ο επίσης ανήλικος γιος του.

Όπως ανέφερε η ΕΡΤ ο ανήλικος αδελφός του κοριτσιού αποκάλυψε όσα αντιλήφθηκε στη μητέρα του και εκείνη με τη σειρά της κατέθεσε μήνυση σε βάρος του συζύγου.

Το σπάσιμο της σιωπής μάνας και γιου, οδήγησαν στη μήνυση, φέρνοντας στο φως την αποτρόπαια πράξη, με την οποία ασχολείται τις τελευταίες 10 ημέρες η Εισαγγελία Βόλου, η οποία μετά την επείγουσα προκαταρκτική έρευνα που διεξήγαγε η Αστυνομία, απήγγειλε δυο κατηγορίες σε βάρος του πατέρα, σε βαθμό κακουργήματος.

Η υπόθεση βρίσκεται στην κύρια ανάκριση και όπως αποκαλύπτεται ο πατέρας ασελγούσε τουλάχιστον 6 μήνες τώρα. Μάρτυρες της υπόθεσης μάνα- γιος και το 10χρονο θύμα.

Η απολογία του δράστη αναμένεται τις επόμενες ημέρες.