Υπέστη εγκεφαλικό ενώ οδηγούσε στην εθνική οδό

Υπέστη εγκεφαλικό ενώ οδηγούσε στην εθνική οδό

Το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε προπορευόμενο φορτηγό

Διασωληνωμένος στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας κατέληξε ένας άνδρας ηλικίας περίπου 50 ετών, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, ενώ οδηγούσε στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα lamiareport.gr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το συμβάν σημειώθηκε στις 17:40 σήμερα στο ρεύμα προς Αθήνα και συγκεκριμένα στο ύψος της Αρκίτσας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο άτυχος άνδρας υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό οδηγώντας το αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να πέσει πίσω από βυτιοφόρο.

Πρέπει να αναφερθεί ότι το βυτιοφόρο μετέφερε άζωτο και είναι ευτύχημα, που τα δύο οχήματα μόλις που ακούμπησαν και δεν είχαμε σφοδρή σύγκρουση, που θα έθετε σε κίνδυνο το εύφλεκτο φορτίο. Ωστόσο, από το ΙΧΕ αυτοκίνητο ανασύρθηκε σε σοβαρή κατάσταση εξαιτίας του εγκεφαλικού επεισοδίου ο οδηγός του, που σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φέρεται να είναι από την Αθήνα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στα επείγοντα του Γ.Ν. Λαμίας, όπου και διασωληνώθηκε, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Φωτογραφία αρχείου