Στο πλευρό των πυρόπληκτων η «Αποστολή» και ο IOCC

Στο πλευρό των πυρόπληκτων η «Αποστολή» και ο IOCC

Τη διανομή δωροεπιταγών, 1.000 ευρώ σε 279 πυρόπληκτες οικογένειες της Αν. Αττικής, ξεκίνησε ο φιλανθρωπικός οργανισμός της Αρχιεπισκοπής, «Αποστολή»

Τη διανομή δωροεπιταγών αξίας 1.000 ευρώ σε 279 πυρόπληκτες οικογένειες της Ανατολικής Αττικής, ξεκίνησε ο φιλανθρωπικός οργανισμός της Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή». Η πράξη αυτή αλληλεγγύης αφορά την αγορά οικιακών συσκευών από πολυκαταστήματα και υποστηρίζεται από τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό των Ορθοδόξων Χριστιανών (IOCC).

Ο IOCC, ο οποίος στηρίζει επί 7 χρόνια τα προγράμματα της «Αποστολής», ηγείται της προσπάθειας για την ενίσχυση πυρόπληκτων οικογενειών μαζί με τον οργανισμό Leadership 100, την Παγκρητική Ένωση Αμερικής και τους Έλληνες που ζουν στην Αμερική και συνεισφέρουν οικονομικά για την επούλωση των πληγών από αυτήν τη μεγάλη καταστροφή που έπληξε την Ελλάδα.

Όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής της «Αποστολής», Κωνσταντίνος Δήμτσας, μέχρι σήμερα, το πρόγραμμα ενίσχυσης της «Αποστολής» και του IOCC στους πυρόπληκτους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής περιλαμβάνει προπληρωμένη κάρτα σούπερ μάρκετ αξίας 100 ευρώ για την προμήθεια τροφίμων και άλλων αναγκαίων ειδών, προπληρωμένες κάρτες αξίας 100 ευρώ σε μαθητές οικογενειών που επλήγησαν από τις φωτιές για προμήθεια σχολικών ειδών, προσφορά 450 κάδων απορριμμάτων 1.100 λίτρων στους δήμους Ραφήνας και Μαραθώνα, προπληρωμένη κάρτα αξίας 1.000 ευρώ για αγορά οικιακού εξοπλισμού.