Στη φυλακή 21χρονος για απόπειρα βιασμού 8χρονου αγοριού

Στη φυλακή 21χρονος για απόπειρα βιασμού 8χρονου αγοριού

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ομολόγησε ασέλγεια, αλλά αρνήθηκε την απόπειρα βιασμού

Στη φυλακή οδηγείται 21χρονος υπήκοος Πακιστάν, που κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα βιασμού σε βάρος 8χρονου αλλοδαπού από τη Βουλγαρία στο Ρουπάκι του δήμου Πηνειού στην Ηλεία, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα patrisnews.com.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κατηγορούμενος ομολόγησε, ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις, αλλά αρνήθηκε την κατηγορία της απόπειρας βιασμού του παιδιού. Ωστόσο, εκκρεμούν η ταυτοποίηση του γενετικού υλικού που βρέθηκε στα ρούχα του θύματος καθώς και η ιατροδικαστική έκθεση.

Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές το απόγευμα, όταν ο 8χρονος βρισκόταν με τα τρία αδέλφια του στην αυλή του σπιτιού που διαμένει η οικογένεια και έπαιζαν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα δύο αλλοδαποί πλησίασαν τα παιδιά και ο ένας είπε στον 8χρονο να πάει μαζί του για του δείξει κάτι.

Ο 8χρονος τον ακολούθησε και κατέληξαν σε μια μικρή αποθήκη λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του παιδιού. Οι γονείς του , η μητέρα του με κινητικά προβλήματα και ο πατέρας του που μόλις έχει επιστρέψει από την δουλειά του, δεν αντιλήφθηκαν κάτι, ενώ τα αδέλφια του συνέχισαν αμέριμνα το παιχνίδι τους. Κάποια στιγμή ο μικρός ξέφυγε από τον 21χρονο και επέστρεψε με φωνές και δάκρια στα μάτια στο σπίτι του.

Ο πατέρας του ειδοποίησε το ΑΤ Πηνειού, άνδρες του οποίου συνέλαβαν 2 ώρες αργότερα τον φερόμενο ως δράστη.