Δεν τα βρήκαν στην τιμή της ερωτικής συνεύρεσης και την πυροβόλησε

Δεν τα βρήκαν στην τιμή της ερωτικής συνεύρεσης και την πυροβόλησε

Ο 40χρονος δράστης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών με αναστολή

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Άμφισσας δικάστηκε η υπόθεση του 40χρονου βοσκού από την Κυρτώνη (Κολάκα) Αταλάντης, που τον περασμένο Δεκέμβριο πυροβόλησε κατά μιας 35χρονης υπηκόου Βουλγαρίας και ενός ομοεθνούς της κοντά στο σπίτι που έχει στο χωριό, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα lamiareport.gr.

Η κατηγορία που βάρυνε τον 40χρονο, ήταν η απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς στις 27 Δεκεμβρίου του 2017 είχε σηκώσει την καραμπίνα, την οποία κατείχε παράνομα και είχε πυροβολήσει κατά της γυναίκας, η οποία είχε πάει στο σπίτι του, για να του προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες, όπως είχε γίνει και στο παρελθόν. Την είχε μάλιστα τραυματίσει στην πλάτη και η 35χρονη είχε νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Λαμίας, χωρίς πάντως να κινδυνεύει η ζωή της. Η τελευταία όπως κατέθεσε και στη δίκη, είχε πάει στο σπίτι του κατηγορούμενου προκειμένου να του προσφέρει τις ερωτικές της υπηρεσίες, ενώ μαζί της είχε και έναν Βούλγαρο, ο οποίος φέρεται να έπαιρνε προμήθεια από τις «επισκέψεις» της φίλης του.

Η επίσημη εκδοχή του κατηγορούμενου, ήταν ότι δεν τα βρήκαν στο αντίτιμο, αναφέροντας και ένα ποσό της τάξης των 60 ευρώ. Υποστήριξε μάλιστα, ότι πυροβόλησε για εκφοβισμό, καθώς φοβήθηκε την αντίδραση του «συνοδού» της Βουλγάρας, αφού δεν την πλήρωσε. Η συνήγορος του δράστη σημείωσε, ότι ο εντολέας της και η 35χρονη γνωριζόντουσαν από το καλοκαίρι του 2017, όταν και είχαν συνευρεθεί για πρώτη φορά έναντι αντιτίμου.

Υποστήριξε δε, ότι σε καμία περίπτωση δεν επρόκειτο για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αλλά για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, για τους λόγους που υποστήριξε και ο 40χρονος στην απολογία του. Το δικαστήριο δέχτηκε τους ισχυρισμούς της υπεράσπισης και μετέτρεψε την κατηγορία, τιμωρώντας τον δράστη με ποινή φυλάκισης 4 ετών με αναστολή.

Ο 40χρονος βοσκός άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.