Δωρεά 1.000.000 ευρώ στους πυρόπληκτους από τον όμιλο Κοπελούζου

Δωρεά 1.000.000 ευρώ στους πυρόπληκτους από τον όμιλο Κοπελούζου

Στις περιοχές της ανατολικής Αττικής και της Κινέτας που σαρώθηκαν από τον πύρινο όλεθρο

Στις 23 Ιουλίου, και τα επόμενα δραματικά εικοσιτετράωρα, γίναμε όλοι μάρτυρες μιας τεράστιας καταστροφής στο Μάτι, τις γύρω περιοχές της Ανατολικής Αττικής και στην Κινέτα. Μια καταστροφή που σημάδεψε και άλλαξε τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων.

Ο Όμιλος Κοπελούζου, με πολύπλευρη και πολύχρονη παρουσία στην οικονομική ζωή του τόπου, αποφάσισε να βοηθήσει τους πληγέντες αλλάζοντας την εικόνα της περιοχής. Στηρίζει το Μάτι, τη Νέα Μάκρη, τη Ραφήνα, το Πικέρμι, την Κινέτα. Στηρίζει την Ελλάδα και επενδύει στην ποιότητα της ζωής των ανθρώπων της Αττικής.

Στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων κοινωνικής ευθύνης, ο Όμιλος Κοπελούζου ανέλαβε αδαπάνως για το Δημόσιο και υπέγραψε τις συμβάσεις για τις εργασίες της υλοτόμησης των καμένων δέντρων καθώς και την αποκομιδή αυτών από τις περιοχές των Δήμων Μαραθώνα - Νέας Μάκρης, Ραφήνας -­ Πικερμίου και Κινέτας -­ Μεγαρέων οι οποίες επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές της 23ης και 24ης Ιουλίου 2018.

Η παραπάνω δωρεάν παροχή, αξίας 1.000.000 ευρώ, θα έχει ολοκληρωθεί βάσει υποδείξεων του Δημοσίου μέχρι το τέλος του 2018 ενώ η υπόδειξη των εργασιών υλοτομήσεως θα γίνει από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών και πάντα σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.