Ο Σωκράτης από το «Power of Love» υποψήφιος με το Δήμο Ζωγράφου

Ο Σωκράτης από το «Power of Love» υποψήφιος με το Δήμο Ζωγράφου

«Ο λόγος της απόφασης μου αυτής είναι η αγάπη μου για τον δήμο αυτόν που μεγάλωσα και διαμένω»

Το τηλεοπτικό κοινό τον γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι παιχνίδι αγάπης του ΣΚΑΪ, «Power of Love». Ο λόγος για τον Σωκράτη Ελ Γκαμαλί, ο οποίος όπως ανακοίνωσε θα είναι υποψήφιος με την παράταξη «Πολίτες σε δράση» για τον Δήμο Ζωγράφου.

Ο ίδιος έγραψε σχετικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Φίλοι μου αγαπημένοι , είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την οριστικοποίηση της συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης “ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ” για τον δήμο Ζωγραφου !! Ο λόγος της απόφασης μου αυτής είναι η αγάπη μου για τον δήμο αυτόν που μεγάλωσα και διαμένω , η αγάπη και ο σεβασμός για τους συνανθρώπους μου , το σχέδιο της παράταξης αλλά και η αποστασιοποίηση της από κομματικές κατεύθυνσεις !! #Με ειλικρίνεια και διαφάνεια?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sokratis_El (Official) (@sokratis_el_) στις

«Φίλοι μου αγαπημένοι, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την οριστικοποίηση της συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης "Πολίτες σε Δράση" για τον δήμο Ζωγραφου. Ο λόγος της απόφασης μου αυτής είναι η αγάπη μου για τον δήμο αυτόν που μεγάλωσα και διαμένω, η αγάπη και ο σεβασμός για τους συνανθρώπους μου, το σχέδιο της παράταξης αλλά και η αποστασιοποίηση της από κομματικές κατεύθυνσεις !! #Με ειλικρίνεια και διαφάνεια».