Αλλαγές στη γραμμή του Μετρό προς και από Αεροδρόμιο

Αλλαγές στη γραμμή του Μετρό προς και από Αεροδρόμιο

Θα γίνεται πλέον μετεπιβίβαση το σταθμό Δουκ. Πλακεντίας με στόχο να εξοικονομηθούν συρμοί

Σε αναδιάρθρωση των δρομολογίων του Μετρό με κατεύθυνση από και προς το αεροδρόμιο προχωρά από την ερχόμενη Πέμπτη 1η Νοεμβρίου η ΣΤΑΣΥ.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται πλέον μεταξύ των σταθμών Δουκ. Πλακεντίας και Αεροδρόμιο, αντί κατά μήκους όλης της γραμμής 3 (Αγία Μαρίνα - Αεροδρόμιο), όπως γινόταν έως σήμερα. Έτσι, οι επιβάτες που έχουν ως προορισμό το Αεροδρόμιο, από την 1η Νοεμβρίου θα κατευθύνονται στο σταθμό Δουκ. Πλακεντίας, όπου και θα μεταβιβάζονται σε συρμούς του Μετρό με προορισμό το Αεροδρόμιο στις κάθε ώρα στις και 25 λεπτά και 55 λεπτά.

Ομοίως και οι επιβάτες του Μετρό από το Αεροδρόμιο με αναχώρηση των συρμών κάθε ώρα ακριβώς και στις και 30 θα αποβιβάζονται στο σταθμό Δουκ. Πλακεντίας, όπου εντός λίγων λεπτών θα ξεκινά συρμός προς Αγία Μαρίνα. Στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας - Αεροδρόμιο οι επιβάτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν και τα δρομολόγια του Προαστιακού (απαιτείται μετακίνηση σε διαφορετική αποβάθρα).

Στόχος είναι να εξοικονομηθούν συρμοί, προκειμένου να υπάρξουν συχνότερα δρομολόγια στη γραμμή προς Αγία Μαρίνα, καθώς η συχνότητά τους κυμαίνεται στα 3 με 4 λεπτά τις ώρες αιχμής.

Παρακαλούμε περιμένετε ...