Γερμανικό ριάλιτι γυμνιστών με θέμα τους «πρωτόπλαστους» γυρίστηκε στη Ρόδο

Γερμανικό ριάλιτι γυμνιστών με θέμα τους «πρωτόπλαστους» γυρίστηκε στη Ρόδο

Το αμφιλεγόμενο ριάλιτι έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στη Γερμανία

Στην παραλία Μαύρος Κάβος της Ρόδου έγιναν τα γυρίσματα του γερμανικού ριάλιτι «Ο Αδάμ αναζητά την Εύα» (Adam sucht Eva) με γυμνιστές, το οποίο κάνει πρεμιέρα στις  3 Νοεμβρίου.
Στο ριάλιτι, γνωστοί άντρες και γυναίκες από Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία υποτίθεται πως ναυαγούν σε ένα ερημικό νησί μαζί με άσημους, όπου και αναζητούν τον έρωτα. Νικητές είναι όσοι βρουν το ταίρι τους και παραμείνουν ζευγάρι μέχρι το τέλος του παιχνιδιού όπου θα υποστούν συγκεκριμένες δοκιμασίες προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό σάιτ allesgr.de, οι παραγωγοί του σόου είχαν ζητήσει άδεια για γυρίσματα και σε άλλες παραλίες, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου ενέκρινε όμως άδεια κινηματογράφησης μόνο για τον Μαύρο Κάβο, που είναι από τις πιο απομονωμένες και όμορφες παραλίες του νησιού. Οι παραγωγοί φέρονται να είχαν απευθυνθεί επίσης σε διάφορες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις προκειμένου να πραγματοποιηθούν εκεί γυρίσματα. Ωστόσο, το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό από καμία επιχείρηση.

Το αμφιλεγόμενο ριάλιτι έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στη Γερμανία. Ξεκίνησε να προβάλλεται το 2014 και σημειώνει πολύ υψηλή τηλεθέαση, αλλά μέχρι και σήμερα υπάρχουν πολλοί που χαρακτηρίζουν απαράδεκτο το συγκεκριμένο τηλεοπτικό φορμάτ, ζητώντας να σταματήσει να προβάλλεται.

Πρόκειται για ένα πολυτελές σκάφος 36 μέτρων, το οποίο κατασκευάστηκε το 2014 και διαθέτει τζακούζι και οκτώ καμπίνες και συνήθως ναυλώνεται για κρουαζιέρες σε Μπόντρουμ, Μαρμαρίς, Φετιγιέ και Δωδεκάνησα.  Το σκάφος που φιλοξενεί τους παίχτες και τα γυρίσματα

Παρακαλούμε περιμένετε ...