Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αθήνα και Πειραιά για την 28η Οκτωβρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αθήνα και Πειραιά για την 28η Οκτωβρίου

Ποιοι δρόμοι κλείνουν και πότε

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και διακοπή της κυκλοφορίας θα εφαρμοστούν σήμερα σε πολλούς δήμους- και στην Αθήνα και τον Πειραιά, λόγω της διεξαγωγής των παρελάσεων για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στους Δήμους Αθηναίων και Πειραιά η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί στις εξής οδούς και λεωφόρους:

  • Δήμος Αθηναίων (κεντρική παρέλαση), από τις 09:00 μέχρι το τέλος της παρέλασης: Λ. Βασ. Αμαλίας, και Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος τους και στις καθέτους αυτών μέχρι την πρώτη παράλληλο. Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Κων/νου και της οδού Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.
  • Δήμος Αθηναίων (Δοξολογία στον Καθεδρικό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών), από τις 06:00 μέχρι το τέλος των εκδηλώσεων: Μητροπόλεως, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό. Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Δήμος Πειραιά, από τις 06:00 μέχρι τις 14:00: 34ου Πεζικού Συντάγματος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ομηρίδου Σκυλίτση και Ελ. Βενιζέλου. Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου και 2ας Μεραρχίας. Βασ. Γεωργίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Εθν. Αντιστάσεως και Γρηγ. Λαμπράκη.
Παρακαλούμε περιμένετε ...