Διθυραμβικά σχόλια από την SZ για το Στέφανο Τσιτσιπά – News.gr

Διθυραμβικά σχόλια από την SZ για το Στέφανο Τσιτσιπά

Διθυραμβικά σχόλια από την SZ για το Στέφανο Τσιτσιπά

«Το άγριο παιχνίδι του τον κάνει να φαίνεται καμιά φορά σαν πειρατής που θέλει να κατακτήσει τις επτά θάλασσες»

Στον πρώτο μεγάλο τίτλο που κατέκτησε στην καριέρα του ο Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, στο Open της Στοκχόλμης, αναφέρεται στις αθλητικές της σελίδες η Süddeutsche Zeitung. Η εφημερίδα του Μονάχου κάνει αναφορά στα συγχαρητήρια που απέστειλε στον Στέφανο Τσιτσιπά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και σημειώνει ότι ο 20χρονος τενίστας είναι ο νεαρότερος στη λίστα με τους 20 κορυφαίους τενίστες στην παγκόσμια κατάταξη σήμερα.

«Μόλις στα 20 του χρόνια ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αυτός ο τύπος με στιλ Δον Ζουάν, κατέκτησε το πρώτο του επαγγελματικό τουρνουά στη σειρά ATP-Tour, επικρατώντας με 6-4, 6-4 σετ στον τελικό απέναντι στον Λετονό Έρνεστς Γκούλμπις».

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της Deutsche Welle, η SZ εγκωμιάζει τη νέα, ανερχόμενη γενιά του παγκόσμιου τένις και ιδιαίτερα τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος, όπως σχολιάζει, «με το χάρισμά του θα μπορούσε να προκαλέσει έκσταση σε ορδές χορηγών και φιλάθλων. Το backhand χτύπημά του με το ένα χέρι, κάτι σπάνιο στο τένις, θυμίζει το αντίστοιχο του Πιτ Σάμπρας και το άγριο παιχνίδι του τον κάνει να φαίνεται καμιά φορά σαν πειρατής που θέλει να κατακτήσει τις επτά θάλασσες».

Παρακαλούμε περιμένετε ...