Βρέθηκε νεκρή σε προχωρημένη αποσύνθεση στην Εύβοια

Βρέθηκε νεκρή σε προχωρημένη αποσύνθεση στην Εύβοια

Εικάζεται ότι μπορεί να πρόκειται για την 58χρονη που αγνοείται από τις 29 Σεπτεμβρίου

Το άψυχο σώμα μιας γυναίκας σε προχωρημένη αποσύνθεση βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι σε κοίτη ρέματος στην Κήρυνθο Ευβοίας, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα lamiareport.gr.

Συγκεκριμένα, ένας πολίτης που μάζευε ξύλα, ξεχώρισε μέσα στη λάσπη κάτι περίεργο, που όπως αποδείχθηκε, ήταν το κορμί μιας γυναίκας. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία Μαντουδίου και την Πυροσβεστική. Μετά την ανάσυρση του πτώματος, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, με τη σοβαρή πιθανότητα να είναι η άτυχη 58χρονη, που είχε χαθεί μέσα στα ορμητικά νερά χειμάρρου το βράδυ της 29ης Σεπτεμβρίου.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι στο σημείο που βρέθηκε η σορός της γυναίκας, είχαν ψάξει οι διασώστες της Πυροσβεστικής μαζί με την κυνοφιλική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ, βρίσκοντας πτώματα από ζώα που είχαν παρασυρθεί από τους χειμάρρους. Τότε είχαν σημειώσει τη δυσκολία των ερευνών, καθώς η «μυρωδιά του θανάτου» από τα οικόσιτα και άγρια ζώα, δεν επέτρεπαν ακόμη και στον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο να ανακαλύψει τη μυρωδιά ανθρώπου.

Υπενθυμίζεται, ότι στις 4 Οκτωβρίου είχε βρεθεί η σορός του 67χρονου συζύγου της αγνοούμενης σε θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πύλι και Βλαχιάς.

Παρακαλούμε περιμένετε ...