ΕΔΕ για αστυνομικό στη Μόρια που φαίνεται σε βίντεο να βρίζει χυδαία ηλικιωμένη

ΕΔΕ για αστυνομικό στη Μόρια που φαίνεται σε βίντεο να βρίζει χυδαία ηλικιωμένη

Ένορκη Διοικητική Εξέταση αφορά και άλλους τρεις αστυνομικούς

Οι τέσσερις αστυνομικοί που εμφανίζονται σε βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, να επιδεικνύουν απρεπή συμπεριφορά σε βάρος ηλικιωμένης αλλοδαπής, στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια Λέσβου, ανακαλούνται άμεσα στις Υπηρεσίες τους, σε Αττική, Ιωάννινα και Έδεσσα, με εντολή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγου, Αριστείδη Ανδρικόπουλου.

Παράλληλα, σε βάρος των συγκεκριμένων αστυνομικών διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, στην οποία θα διερευνηθεί εάν η συμπεριφορά τους ενέχει και ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι ο ένας από τους αστυνομικούς, που εμφανίζεται να εξυβρίζει την αλλοδαπή, τίθεται σε διαθεσιμότητα, ενώ το αν θα τεθούν σε διαθεσιμότητα και οι άλλοι τρεις θα εξεταστεί, σύμφωνα με το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, άμεσα στο πλαίσιο της Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το παρακάτω βίντεο περιλαμβάνει χυδαίες εκφράσεις...

(Φωτογραφία αρχείου)

1
σχόλιο
  1. avatar LUCI666FER

    PARADIGMATIKI TIMORIA KE AMESI APOLISI GIA AUTOUS TOUS IPANTHROPOUS RATSISTES POU PROSVALOUN TIN ELADA KE TOUS ELINES.RATSISTIKES SIMPERIFORES ME VASI TO HROMA,THRISKIA I KATAGOGI DEN PREPI NA GINONTE POTE APODEKTES.OLOI MAS DIPLA STOUS SINANTHROPOUS METANASTES.

Παρακαλούμε περιμένετε ...